ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τονάλι: «Ακούγονται ασθενοφόρα όλη την μέρα, σε τραγική κατάσταση τα νοσοκομεία»

Τονάλι: «Ακούγονται ασθενοφόρα όλη την μέρα, σε τραγική κατάσταση τα νοσοκομεία»

 

Ο 19χρονος μέσος της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Corriere della Sera» και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θα πρέπει το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά όταν και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

«Θα παίξουμε μόνο όταν είναι πραγματικά δυνατό, ούτε μία ημέρα νωρίτερα. Παίξαμε αρκετά πριν σταματήσουμε. Θυμάμαι τη σουρεαλιστική κατάσταση στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τη Σασουόλο. Δεν έβγαζε κανένα νόημα. Εδώ μιλάμε για θανάτους, νοσοκομεία και υγεία. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά ο κόσμος είναι; Πώς θα πανηγυρίσει ένα γκολ ή θα θυμώσει για μία ήττα με όσα συμβαίνουν; Ας μην γελιόμαστε.

Η οικογένειά μου ζει στο Λόντι, εγώ είμαι στη Μπρέσια. Δεν έχω δει τη μητέρα και τον πατέρα μου εδώ και δύο μήνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα, η πραγματική ζωή είναι κάτι άλλο. Και σας το λέει κάποιος που θεωρεί πως το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα, επειδή έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Ζω στην Τσελάτικα, ένα προάστιο της Μπρέσια. Εδώ τα ασθενοφόρα ακούγονται όλη την ημέρα, ενώ τα νοσοκομεία είναι σε τραγική κατάσταση. Είμαι τυχερός που μένω με τη σύντροφό μου. Είμαστε μαζί πέντε μήνες. Τον έναν σε καραντίνα. Χθες δημιουργήσαμε ένα γήπεδο τένις στον κήπο βάλαμε δίχτυ και φτιάξαμε τις γραμμές. Ευτυχώς έχουμε αρκετό χώρο» είπε ο Τονάλι.

Πηγή: Sdna.gr

The post Τονάλι: «Ακούγονται ασθενοφόρα όλη την μέρα, σε τραγική κατάσταση τα νοσοκομεία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top