Στο νοσοκομείο ο Ζαν Μαρί Λεπέν - Πρόβλημα στην καρδιά λένε τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Στο νοσοκομείο ο Ζαν Μαρί Λεπέν - Πρόβλημα στην καρδιά λένε τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Πέμπτη ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Ζαν Μαρί Λεπέν, λόγω «μικρού καρδιακού προβλήματος».

«Όλα είναι καλά. Είμαι στο κρεβάτι κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστώ. Πρόκειται για ένα μικρό καρδιακό πρόβλημα, τίποτε σημαντικό», ανέφερε ο κ. Λεπέν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος, πάντως, συνέδεσε το επεισόδιο με την υγεία του Ζ.Μ. Λεπέν με τη «συναισθηματική κρίση» που βιώνει λόγω της σύγκρουσης με τους διαδόχους του στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE