Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Butterfly”

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Butterfly”

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Butterfly” για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού προς αντιμετώπιση του Covid-19

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, στο πλαίσιο άσκησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και εν όψει των προσπαθειών που γίνονται για πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, υποστηρίζει την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το Ίδρυμα “Butterfly” (φιλανθρωπικός οργανισμός της Imperio) και αφορά στη συνδρομή των Υγειονομικών Αρχών της Κύπρου, για αντιμετώπιση του ιού.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και με σκοπό τη στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας που πλήττει σφοδρά τη χώρα, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού θεώρησε αναγκαία τη συμβολή της στον σχεδιασμό αντιμετώπισης και εξάπλωσης του ιού, προσφέροντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα.
Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Butterfly” ιδρύθηκε από τον όμιλο Imperio το 2015. Κάθε χρόνο αφιερώνει τη συμβολή του σε έναν σκοπό που κυμαίνεται στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και του περιβάλλοντος. Λόγω των γεγονότων, το Ίδρυμα έχει αγοράσει με δωρεές εταιρειών, δέκα ιατρικούς αναπνευστήρες S1100A, οι οποίοι αποτελούν βασικό εργαλείο στη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Επιπρόσθετα, ο οργανισμός προχώρησε στην αγορά 20.000 ιατρικών ποδιών για τους γατρούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.


Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για το προσωπικό της ώστε να εργάζονται σε ένα υγιές περιβάλλον. Πέραν των εργαζομένων, η Εταιρεία προσφέρει επιπλέον στήριξη και βοήθεια στην κοινωνία με κάθε τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE