ΥΓΕΙΑ

Υποβλήθηκαν σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι ΚΕΔΙΦΑΠ μετά το περιστατικό κορωνοϊού

Υποβλήθηκαν σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι ΚΕΔΙΦΑΠ μετά το περιστατικό κορωνοϊού

Η Φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ μετά τον εντοπισμό θετικού περιστατικού κορωνοϊού με γραπτή ανακοίνωση αναφέρει πως έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Συγκεκριμένα σημειώνει πως με  αίσθημα ευθύνης και μετά από ενημέρωση που έλαβαν ότι υπάλληλος της εταιρείας τους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από ιχνηλάτηση επαφών συγγενικού του προσώπου, ότι ήδη όλο το προσωπικό της εταιρείας τους παρουσιάστηκε σε ιδιωτικό χημείο και έχει προβεί στις απαιτούμενες εξετάσεις. 

Επισημαίνει ότι στα πλαίσια των μέτρων, τα οποία η εταιρεία λαμβάνει για πρόληψη και αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι χώροι της εταιρείας έχουν ήδη απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο. 

"Πιστοί στις αρχές μας για διασφάλιση, τόσο της υγείας των εργαζομένων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα, θα εφαρμόσουμε όλες τις οδηγίες που θα μας δοθούν", συμπληρώνει η ανακοίνωση.

"Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσουμε αυτή τη νέα δοκιμασία που περνάμε", καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΚΕΔΙΦΑΠ.

Σημειώνεται πως  το επιβεβαιωμένο κρούσμα εντοπίστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας για την εξέταση 20.000 επαγγελματιών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top