Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Serie A!

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Serie A!

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, ανακοίνωσε την άρση των μέτρων στις 4 Μαΐου, ενώ ομαδικές προπονήσεις μπορούν να γίνονται από τις 18 του μήνα.

 

Ο κορωνοϊός έχει φτάσει τον τραγικό απολογισμό στις 26.644 θύματα μέχρι στιγμής στην Ιταλία, με την πρώτη μέρα να τοποθετείται στις 20 Φεβρουαρίου.

Η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας αποφάσισε νέα μέτρα από τις 4 Μαΐου, αφού ο αριθμός των θανάτων έπεσε στους 240 και είναι ο μικρότερος από τις 14 Μαρτίου και όπως έγινε γνωστό, ομαδικές προπονήσεις μπορούν να γίνονται από τις 18 του Μαΐου.

Πηγή: Sdna.gr

The post Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Serie A! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE