Το «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» του προέδρου και το ΕΞΤΡΑ μηνιάτικο!

Το «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» του προέδρου και το ΕΞΤΡΑ μηνιάτικο!

Γίνεται του «Κουτρούλη ο γάμος» τα τελευταία 24ωρα, για το αν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας..

Σήμερα μάλιστα «χόντρυνε» πολύ το παιχνίδι, αφού μέχρι και Υπουργοί της Κυβέρνησης του Νίκαρου, βγήκαν και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν στις οποιεσδήποτε πιέσεις (θα μπορούσαν να πουν κάτι διαφορετικό ΟΝ ΑΙR;).

O Αιχμηρός έμαθε μια «δυνατή» πληροφορία. Ότι πρόεδρος ομάδας, φέρεται να έβαλε «στοίχημα» με τους παίκτες του και να τους είπε συγκεκριμένα, ότι τα σωματεία κατάφεραν να ακυρωθεί το πρωτάθλημα κι αν τελικά συμβεί το αντίθετο, τότε να τους καταβάλει ένα έξτρα μηνιάτικο!

Είναι «ππαραλλής» ο πρόεδρος, αλλά αναμένεται να τον κτυπήσει κι αυτόν η οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει, μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης.

The post Το «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» του προέδρου και το ΕΞΤΡΑ μηνιάτικο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE