ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γέφτοβιτς: «Περιμένουμε τις κοινές μας προκλήσεις» – Τι είπε για το μέλλον του, για ΑΠΟΕΛ και πρωτάθλημα

Γέφτοβιτς: «Περιμένουμε τις κοινές μας προκλήσεις» – Τι είπε για το μέλλον του, για ΑΠΟΕΛ και πρωτάθλημα

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μίλαν Γέφτοβιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.fudbal.hotsport.rs

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το πως προετοιμάζεται και εάν έχει νέα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Περιμένουμε να μας δοθεί άδεια για να προπονούμαστε σε γκρουπ στο αθλητικό μας κέντρο την ερχόμενη εβδομάδα και ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις αρχές του Ιούνη. Ένα σενάριο που υπάρχει αναφέρει ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιούλη».

Για τη δική του κατάσταση, το απαιτητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει με την επανέναρξη και τον καιρό: «Αισθάνομαι καλά. Κάνω ασκήσεις για πρόληψη τραυματισμών. Αν θέλω να ανεβάσω ρυθμούς πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα. Θέλουμε να κυνηγήσουμε την Ανόρθωση και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, ειδικά αν είναι ντέρμπι. Τα πήγαινα καλά πριν τη διακοπή και θέλω να συνεχίσω σε καλή κατάσταση και πετυχαίνοντας γκολ. Μου είπαν ότι τον Απρίλη μπορεί να κάνει πολλή ζέστη, όμως οι προηγούμενες μέρες ήταν βροχερές. Υπάρχει ηλιοφάνεια, ελπίζουμε να είναι καλύτερες οι μέρες που ακολουθούν. Θα παίζουμε στους 40 βαθμούς αλλά θα συνηθίσουμε. Έτσι είναι ο σκληρός επαγγελματισμός».

Για το μέλλον του: «Περιμένω από τον ΑΠΟΕΛ να μου πει για τα επόμενα βήματα. Θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Έχουν οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο. Όλα είναι πιθανά. Μπορεί να πάω πίσω στον Αστέρα, με τον οποίο έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021».

Για τους συμπατριώτες του στον ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε όλοι στα διαμερίσματα μας. Μιλάω με τον Σάβιτς, τον Μάτιτς και τον Πάβλοβιτς, όλοι περιμένουμε τις κοινές μας προκλήσεις».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Γέφτοβιτς: «Περιμένουμε τις κοινές μας προκλήσεις» – Τι είπε για το μέλλον του, για ΑΠΟΕΛ και πρωτάθλημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top