ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο λόγος που δύσκολα θα απασχολήσει το «τριφύλλι» ο Απόστολος Γιάννου

Ο λόγος που δύσκολα θα απασχολήσει το «τριφύλλι» ο Απόστολος Γιάννου

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί με τον 30χρονο φορ και δύσκολα θα το κάνεί, όπως αναφέρει σημερινό (28/04) δημοσίευμα της εφημερίδας “Πράσινη”, το οποίο παραθέτει το sport-fm.gr.

Αναλυτικά:

“Η περίπτωση του Απόστολου Γιάννου ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό ως πιθανός αντικαταστάτης σε περίπτωση πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα.

Σύμφωνα ωστόσο με την «Πράσινη», δεν έχει γίνει καμία επαφή του Τσάβι Ρόκα με τον 30χρονο φορ που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ελληνοαυστραλός άσος είναι ανοιχτός σε προτάσεις (έχει μία στα χέρια του από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας), αλλά δύσκολα θα απασχολήσει τους «πράσινους».

Κι αυτό γιατί δεν διαθέτει το εύκολο γκολ, όπως φαίνεται και από τους φετινούς αριθμούς του στην Κύπρο, όπου μέτρησε 2 γκολ σε 26 εμφανίσεις”.

The post Ο λόγος που δύσκολα θα απασχολήσει το «τριφύλλι» ο Απόστολος Γιάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top