ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Τι ισχύει με τις βόλτες των ζώων συντροφιάς από την 4η Μαϊου

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Τι ισχύει με τις βόλτες των ζώων συντροφιάς από την 4η Μαϊου

Πολλοί συμπολίτες αναρωτιούνταν, αν η αύξηση των sms σε 3 θα συνοδεύεται και με κάποιους άλλους περιορισμούς, όπως πχ η αλλαγή στην μη αποστολή sms για τις βόλτες με τα κατοικίδια.

Με ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα ξεκαθαρίζει την κατάσταση, ενημερώνοντας ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφοροποίηση όσον αφορά τις εξόδους με τα κατοικίδια.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Μετά από παράκληση πολλών πολιτών αλλά και ερωτήματα τα οποία προέκυψαν όσον αφορά τις μετακινήσεις και την έξοδο (βόλτα) για τα ζώα συντροφιάς, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι, μετά την χθεσινή (29/4/2020) εξαγγελία των νέων μέτρων χαλάρωσης για την διακίνηση των πολιτών και ιδιαίτερα το κεφάλαιο Ατομικές Ελευθερίες, και τα οποία θα είναι σε ισχύ από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, δεν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφοροποίηση όσον αφορά τις εξόδους μαζί με τα κατοικίδια σας, δηλαδή δεν θα στέλνετε μήνυμα (sms) και για όσες φορές υπάρχει ανάγκη για το κατοικίδιο σας.

Επίσης αυτό που θα ισχύει από την Δευτέρα είναι ότι θα απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετακίνηση μετά τις 10 η ώρα το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης μέρας.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και στα θέματα που αφορούν την ευημερία την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων ακόμα και στα πιο δύσκολα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top