Στα 3,4 εκ. τα περιστατικά κορωνοϊού διεθνώς - Πλησιάζουν τις 240 χιλ. οι θάνατοι

Στα 3,4 εκ. τα περιστατικά κορωνοϊού διεθνώς - Πλησιάζουν τις 240 χιλ. οι θάνατοι

Στα 3.401.231 ανέρχονται οι θετικοί στον κορωνοϊό παγκοσμίως και στις 239.604 οι θάνατοι, ενώ έχουν αποθεραπευθεί 1.081.689 άνθρωποι, σύμφωνα με το Worldometer

Από τους νοσούντες το 98% νοσηλεύεται σε ήπια κατάσταση και το 2% ή 51.355 σε σοβαρή ή κρίσιμη.

Στο σύνολο των κρουσμάτων αλλά και των θανάτων παγκοσμίως, το τραγικό ρεκόρ κατέχουν οι ΗΠΑ, όπου τα περιστατικά ανέρχονται στο 1.131.452 και οι θάνατοι σε 65.776, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 242.988 κρούσματα και 24.824 θανάτους και ακολουθεί η Ιταλία με 207.428 κρούσματα αλλά με περισσότερους θανάτους από την Ισπανία, αφού ο αριθμός τους ανέρχεται στις 28.236.

Στην τέταρτη θέση στον αριθμό των κρουσμάτων είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με 177.454 περιστατικά κορωνοϊού και 27.510 θύματα και στην πέμπτη θέση η Γαλλία με 167.346 περιστατικά κορωνοϊού και 24.594 θανάτους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE