ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Θωρακίζει τον τομέα της Υγείας του τόπου μας

Θωρακίζει τον τομέα της Υγείας του τόπου μας

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΘ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Η ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση και παράδοση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, σε χρόνο μάλιστα προγενέστερο των αρχικών σχεδιασμών. Όπως είναι γνωστό, η ανέγερση της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κατέστη δυνατή με την προσφορά €1.330.000 (ενός εκατομμυρίου τριακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ) από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

«Συναισθανόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος κάναμε αυτό που υπαγορεύει η διαχρονική ευαισθησία της ΟΠΑΠ Κύπρου στα θέματα κοινωνικής αρωγής και ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας» σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Δημήτρης Αλετράρης, συγχαίροντας ταυτόχρονα όλους τους συντελεστές για την επιτυχή και έγκαιρη διεκπεραίωση του έργου. Η νέα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας αποπερατώθηκε σε 25 ημέρες, δηλαδή πέντε ημέρες πριν από τον αρχικό.

Η υπερσύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας παρέχει τη δυνατότητα νοσηλείας μέχρι και 28 ασθενών. Με βάση και τις εμπειρίες που προέκυψαν καθ΄ όλη τη διάρκεια αντιμετώπισης του COVID -19, η νέα Μονάδα κατασκευάστηκε με τρόπο ώστε οι νοσηλευτές να μπορούν να επιβλέπουν τους ασθενείς, χωρίς να χρειάζεται να έχουν διαρκή επαφή. Με βάση τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας και του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν προορίζεται αρχικά για τη νοσηλεία ασθενών με COVID -19, εκτός και εάν παραστεί έκτακτη ανάγκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, σημειώνει ότι η ουσιαστική στήριξη της Εταιρίας για την αποπεράτωση της Μονάδας, έγινε στη βάση της απόλυτης συνεννόησης και συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας, όπως άλλωστε και για όλες τις προηγούμενες σημαντικές προσφορές της Εταιρίας στον τομέα της Υγείας. Καταλήγοντας ο κύριος Αλετράρης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, θωρακίζει τα Δημόσια Νοσηλευτήρια σε βάθος χρόνου και αποτελεί σημαντική επένδυση στον Τομέα της Υγείας, προς όφελος των ανθρώπων και της κοινωνίας του τόπου μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top