ΚΟΣΜΟΣ

Τους βγήκε «μεθύστακας» ο υποψήφιος βουλευτής – Τι δηλώνει ο ίδιος (φωτογραφίες)

Τους βγήκε «μεθύστακας» ο υποψήφιος βουλευτής – Τι δηλώνει ο ίδιος (φωτογραφίες)

Οι εκλογές πλησιάζουν στην Μεγάλη Βρετανία και η χώρα βρίσκεται σε «κόκκινο πυρετό».

Ο Liam Marshall - Ascough, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Stoke-on-Trent, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «οχυρό» για τους Εργατικούς, αφού το 2010 το κόμμα των Εργατικών είχε ισχυρή πλειοψηφία, φέρνει πονοκέφαλο, στον Ντέιβιντ Κάμερον.

Η φωτογραφία που έχει γίνει viral στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης και η οποία δείχνει τον εν λόγω υποψήφιο να γλείφει το στήθος μίας φίλης, ενώ ο ίδιος υπερασπίζεται τον εαυτό του, και κατ΄ επέκταση την υποψηφιότητά του, λέγοντας πως η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία βραδινή έξοδο με φίλους και τον δείχνει να συμπεριφέρεται φυσιολογικά, σαν ένας κοινωνικός άνθρωπος.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ομοφυλόφιλος και κάτω από αυτή τη φωτογραφία που έχει στο λογαριασμό του στο Facebook, ένας φίλος του τον σχολιάζει «μεθύστακα».

Ο κ. Marshall-Ascough επιμένει πως οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν και τον δείχνουν απλά να περνάει καλά με φίλους, κάτι που δεν υπονομεύει την ικανότητά του να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του βουλευτού.

Συνδέει μάλιστα αυτή την φωτογραφία με την ικανότητά του να αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους, κάτι που όπως λέει ο ίδιος είναι απαραίτητο να έχει κάθε πολιτικός.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πολιτική, πρέπει να συναναστρέφεσαι με τους ανθρώπους», λέει ο ίδιος στην Daily Mail.

Μερικές ακόμη φωτογραφίες τον δείχνουν κατά τη διάρκεια διάφορων παιχνιδιών με άφθονο αλκοόλ, ενώ σε μία άλλη, ο υποψήφιος βουλευτής απεικονίζεται με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top