ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του Φερνάντες!

Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του Φερνάντες!

Η FIFA διεξάγει έρευνα για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από καταγγελία της Σαμπντόρια ότι δεν έλαβε το συμφωνηθέν ποσοστό μεταπώλησης από την Σπόρτινγκ.

Έρευνα πραγματοποιεί η FIFA γύρω από τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερναντες από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “ESPN”, η Σαμπντόρια προχώρησε σε καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, υποστηρίζοντας πως δεν έλαβε το συμφωνηθέν ποσοστό μεταπώλησης από την πορτογαλική ομάδα.

Ο 25χρονος χαφ είχε πωληθεί στην Σπόρτινγκ αντί 9.700.000 ευρώ, με τη Σαμπντόρια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Σπόρτινγκ “καρπώθηκε” 55.000.000 ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρησή του, δεν κατέβαλε ποτέ το συμφωνηθέν ποσό στη “Σαμπ”.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Σπόρτινγκ αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει κάτι μεμπτό. Παρ’ όλα αυτά, εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό αν έχει βάση η καταγγελία της Σαμπντόρια.

Πηγή: Sport24.gr

The post Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του Φερνάντες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top