ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ: Οι εξετάσεις που θα δείξουν αν το όπλο του 23χρονου εκπυρσοκρότησε

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ: Οι εξετάσεις που θα δείξουν αν το όπλο του 23χρονου εκπυρσοκρότησε

Μετά τα αποτελέσματα της νεκροτομής στη σορό της 21χρονης Μαρίας Χάρπα, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στον βαλλιστικό έλεγχο.

Όπως έγινε από την Παρασκευή (08/05) ο θάνατος της 21χρονης από την κοινότητα Κλαυδιά, που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Τρίτη (5/5) από το όπλο του αδελφού της, οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι η άτυχη κοπέλα έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, ενώ η σφαίρα ρίφθηκε από κοντινή απόσταση, όχι εξ’ επαφής. Από τη σορό λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές κι εργαστηριακές εξετάσεις.

Όπως προκύπτει από τη νεκροτομή, η Μαρία δέχθηκε τη σφαίρα από πλάγια θέση και την ώρα του πυροβολισμού, τόσο η ίδια όσο και ο αδελφός της φαίνεται πως καθόντουσαν.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας περιμένουν και τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου στο στρατιωτικό τυφέκιο (G3) του 23χρονου αδερφού της θανούσας Ηλία Χάρπα. Αναμένεται να είναι έτοιμα αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο βαλλιστικός έλεγχος αναμένεται να καταδείξει κατά πόσο ισχύει ο ισχυρισμός του 23χρονου, ότι το όπλο του έπαθε εμπλοκή.

Ο Χάρπας συνεχίζει να δηλώνει ότι ο θάνατος της αδερφής του προήλθε από ατύχημα, δηλαδή εκπυρσοκρότηση του όπλου.

Πράγματι, εκείνη την ημέρα είχε μεταβεί σε πεδίο βολής, θεωρώντας πως οι έφεδροι της μονάδας του είχαν προγραμματισμένη άσκηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top