ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίνεται το μέλλον του Δώνη

Κρίνεται το μέλλον του Δώνη

Ένα από τα θέματα που έχουν γίνει… σίριαλ το τελευταίο διάστημα και σύντομα θα ολοκληρωθεί είναι και η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη.

Οι Πράσινοι έχουν καταθέσει προ κορωνοϊού την πρόταση τους στον υπαρχηγό του Τριφυλλιού, ο οποίος ζήτησε χρόνο για να σκεφθεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Όμως πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ζητήσουν από τον Χρήστο Δώνη μια οριστική απάντηση και από εκεί και πέρα θα φανεί η εξέλιξη που θα υπάρξει στη συγκεκριμένη υπόθεση και αν θα υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων.

Ο Δώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος με την αρχική προσφορά των Πράσινων και έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο το “δέσιμο” που έχει με το Τριφύλλι και η πανδημία που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητα μας, τον έχουν βάλει σε… δεύτερες σκέψεις.

Δεδομένη είναι η επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, κάτι που επανέλαβε πρόσφατα σε δηλώσεις και είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τη διοίκηση του Τριφυλλιού το θέμα του συμβολαίου του και να βρει τη “χρυσή τομή”.

Σύντομα λοιπόν θα υπάρξει εξέλιξη και στην υπόθεση του Χρήστου Δώνη, καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να κλείσουν τα “ανοικτά μέτωπα”, ενώ και ο παίκτης θα επιθυμούσε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: www.trifilara.gr

The post Κρίνεται το μέλλον του Δώνη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top