Αμάν δήλωση: «Είχα ρίξει κουτουλιά στον Κιελίνι, γι’ αυτό έχει πρόβλημα!»

Αμάν δήλωση: «Είχα ρίξει κουτουλιά στον Κιελίνι, γι’ αυτό έχει πρόβλημα!»

Ο Φελίπε Μέλο πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση αναφορικά με την κόντρα του με τον Τζόρτζιο Κιελίνι, φέρνοντας στο προσκήνιο την κουτουλιά που είχε ρίξει στον Ιταλό σε αγώνα κόντρα στη Σιένα.

Η κόντρα του Κιελίνι με τον Μπαλοτέλι μπορεί να σταμάτησε, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση του πρώτου και του Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση, λίγες μέρες μετά το “κράξιμο” του Κιελίνι προς τον Βραζιλιάνο, τον οποίο χαρακτήρισε από τους χειρότερους συμπαίκτες που είχε ποτέ.

Ο Μέλο, λοιπόν, ανέφερε στον Σεμπαστιέν Φρέι, σε instagram live: “Έχει πρόβλημα μαζί μου, γιατί του είχα ρίξει κουτουλιά όταν παίζαμε κόντρα στη Σιένα. Δεν του έχω μιλήσει απο τότε, γι΄ αυτό το έγραψε αυτό στο βιβλίο του για εμένα. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Έγιναν χιλιάδες πράγματα στη Γιουβέντους, πιο σημαντικά από αυτό. Ο Κιελίνι ποτέ δεν μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν πειράζει. Έκανε ό,τι έκανε για να πουλήσει το βιβίο του. Θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του μεγάλου Χαβιέρ Ζανέτι της Ίντερ, ο οποίος δεν ανέφερε καν τη Γιουβέντους στο βιβλίο του. Εκτός από όλα αυτά, δεν ήταν το timing να βγάλεις ένα βιβλίο, όταν ο κόσμος πεθαίνει”.

Σημειώνεται, βέβαια, πως τα έσοδα από την αυτοβιογραφία του Κιελίνι θα δοθούν για καλό σκοπό, για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή: Sport24.gr

The post Αμάν δήλωση: «Είχα ρίξει κουτουλιά στον Κιελίνι, γι’ αυτό έχει πρόβλημα!» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE