ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα σειρά Got2b Instant Refresh Dry Shampoo για άμεσο φρεσκάρισμα στη στιγμή!

Νέα σειρά Got2b Instant Refresh Dry Shampoo   για άμεσο φρεσκάρισμα στη στιγμή!

Πάτησε snooze στο πρωινό λούσιμο

Πόσες φορές έχεις βγει έξω απλά με μια κοτσίδα γιατί δεν είχες αυτά τα 5’ extra λεπτά για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου; Πόσες φορές έχεις βάλει το ξυπνητήρι 15’ νωρίτερα για να λούσεις, να στεγνώσεις και «να φτιάξεις μαλλί», πριν φύγεις απ’ το σπίτι; Το got2b ξέρει, γι’ αυτό και φέρνει την επανάσταση με τα νέα dry shampoο της σειράς got2b Instant Refresh!

To got2b, η μάρκα styling που υποστηρίζει την αυθεντικότητα και μοναδικότητα στο στυλ, έρχεται να ανανεώσει και να ζωντανέψει τα μαλλιά και το στυλ σου με τα νέα Dry Shampoo got2b Instant Refresh – ΕΧΤRA FRESH και got2b Instant Refresh – ΕΧΤRA VOLUME. Τώρα τα μαλλιά σου έχουν τον δικό τους από μηχανής θεό, που τα αναζωογονεί στο λεπτό, αφήνοντας μια ωραία αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα!


Δώσε κι εσύ στα μαλλιά σου τη φρεσκάδα και τον όγκο που τους αξίζει!


Καλύτερη από ποτέ, η νέα σειρά got2b Instant Refresh Dry Shampoo θα τονώσει και θα ζωντανέψει την τρίχα σου από τη ρίζα ως τις άκρες σε χρόνο ρεκόρ! Με σαγηνευτικό άρωμα και trendy σχεδιασμό, η νέα σειρά σου χαρίζει το επιθυμητό look που σου ταιριάζει κρατόντας το ζωντανό και δροσερό από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα!

Η νέα σειρά δεν δίνει μόνο σαγηνευτικό άρωμα, αλλά αφαιρεί και τη λιπαρότητα της τρίχας! Απλά ψέκασε, κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά, χτένισε τα κι είσαι έτοιμη! Τόσο απλά! Και μην ανησυχείς, η μοναδική φόρμουλά τους εγγυάται ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, χωρίς κατάλοιπα!


Μοιάζει με όνειρο; Και όμως! Καλώς ήρθες στον κόσμο του στυλ, του όγκου και της λάμψης! Η νέα σειρά got2b DRY SHAMPOO Instant Refresh είναι πραγματικότητα και σε περιμένει να τη δοκιμάσεις και να απελευθερώσεις τον δυναμισμό της προσωπικότητας σου!
Η σειρά got2b Instant Refresh Dry Shampoo αναλυτικά:

Schwarzkopf got2b Instant Refresh Dry Shampoo – Extra Fresh
Dry Shampoo που αφήνει αίσθηση φρεσκάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της
ημέρας, με υπέροχο άρωμα φρούτων (πράσινο μήλο, ροδάκινο, βανίλια).
Οδηγίες Χρήσης: Ψεκάστε κάνοντας χωρίστρες στις ρίζες σε στεγνά μαλλιά από απόσταση 20cm, αφήστε να στεγνώσει, κάνετε ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα σας για να απλωθεί ομοιόμορφα και βουρτσίστε τα μαλλιά. Τώρα είστε ανανεωμένοι για ακόμα μια μέρα!


Schwarzkopf got2b Instant Refresh Dry Shampoo – Extra Volume
Dry Shampoo που προσδίδει όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με αναζωογονητικό άρωμα θαλασσινής φρεσκάδας και συστατικά όπως περγαμόντο, παιώνια και μόσχο, θα κάνουν τα μαλλιά σας να μοιάζουν φρεσκολουσμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οδηγίες Χρήσης: Ψεκάστε κάνοντας χωρίστρες στις ρίζες σε στεγνά μαλλιά από απόσταση 20cm, αφήστε να στεγνώσει, κάνετε ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα σας για να απλωθεί ομοιόμορφα και βουρτσίστε τα μαλλιά. Τώρα είστε ανανεωμένοι για ακόμα μια μέρα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top