ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Ράμος ήξερε πως με αυτό το μαρκάρισμα θα τραυμάτιζε τον Σαλάχ»

«Ο Ράμος ήξερε πως με αυτό το μαρκάρισμα θα τραυμάτιζε τον Σαλάχ»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι σε πρόσφατη του συνέντευξη στην “AS” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Ράμος ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στο σκληρό μαρκάρισμα του Ισπανού στον Μοχάμεντ Σαλάχ, στον τελικό του Κιέβου του Champions League.

Ο αμυντικός της Ρεάλ κατηγορήθηκε ότι σκόπιμα πήγε άτσαλα πάνω στον Σαλάχ για να τον τραυματίσει και να τον βγάλει εκτός τελικού. Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με το Κιελίνι της Γιουβέντους, ο έμπειρος στόπερ της Ρεάλ έδειξε το «διαβολικό του πνεύμα».

«Είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός των “μπιανκονέρι” στην “AS” για να συνεχίσει. «Λένε ότι είναι παρορμητικός, δεν είναι καθόλου τακτικός, ότι παραχωρούνται 8-10 γκολ κάθε σεζόν μέσω των λαθών του. Αλλοι λένε ότι θα μπορούσε να παίξει και επιθετικός. Εγώ δεν μπορώ.

Ωστόσο, έχει δύο χαρακτηριστικά που σχεδόν κανένας άλλος δεν έχει. Ξέρει πώς να είναι ηγέτης σε μεγάλα παιχνίδια, με παρεμβάσεις που ξεπερνούν οποιαδήποτε λογική, που προκαλούν ακόμη και τραυματισμούς με σχεδόν διαβιβαστική εξυπνάδα.

Στη φάση με τον Σαλάχ, στον τελικό του Champions League του 2018, είπε ότι δεν το έκανε σκόπιμα, αλλά όλοι ξέρουν ότι όταν πέφτεις έτσι πάνω σε έναν αντίπαλο 9 στις 10 φορές μπορείς να σπάσεις το χέρι του αντιπάλου.

Η δύναμη που μεταδίδει ο Ράμος μόνο με την παρουσία του είναι απίστευτη. Χωρίς αυτός, ορισμένοι πρωταθλητές όπως οι Βαράν, Καρβαχάλ και Μαρσελο μοιάζουν με μαθητές. Η Ρεάλ γίνεται μια ανυπεράσπιστη ομάδα όταν δεν αγωνίζεται»

gazzetta.gr

The post «Ο Ράμος ήξερε πως με αυτό το μαρκάρισμα θα τραυμάτιζε τον Σαλάχ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top