Η Gordian Holdings θέτει σε άμεση εφαρμογή την απόφαση του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου

Η Gordian Holdings θέτει σε άμεση εφαρμογή την απόφαση  του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου

Η Gordian Holdings θέτει σε άμεση εφαρμογή την απόφαση του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου για αναστολή εκποιήσεων μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020

Σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου για επέκταση της περιόδου αναστολής των διαδικασιών εκποίησης ενυπόθηκων ακινήτων μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020, η εταιρεία Gordian Holdings Limited ανακοινώνει ότι και η ίδια προχωρά άμεσα στην αναστολή των διαδικασιών εκποίησης για την ίδια περίοδο, δηλαδή μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE