ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΟΦΤΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ» του «ΒΑΣΙΛΙΑ» για τα τηλεοπτικά!

«ΚΟΦΤΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ» του «ΒΑΣΙΛΙΑ» για τα τηλεοπτικά!

Eρώτημα τέθηκε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, για το αν οι ομάδες που είναι συμβεβλημένες με την ΚΟΠ ΤV, έχουν εισπράξει ολόκληρο το ποσό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η απάντηση του: 

«Πρόκειται για μια σειρά ερωτημάτων που θέτει ο ΠΑΣΠ και οι δικηγόροι του κατ´ επανάληψη το τελευταίο διάστημα για να αποδείξει ότι τα σωματεία δήθεν γέμισαν τα ταμεία τους αλλά θέλουν να αφήσουν απλήρωτους τους παίκτες.

Θα σας απαντήσω. Από τον περασμένο Μάρτιο  η Cytavision, όπως και οι υπόλοιπες τηλεοπτικές πλατφόρμες, σταμάτησαν τις πληρωμές καθώς δεν υπήρχε ποδοσφαιρικό, τηλεοπτικό περιεχόμενο για προβολή. Οι συμφωνίες πάγωσαν και τώρα γίνονται διαβουλεύσεις στην βάση των προνοιών τους.

Όσον αφορά τα σωματεία που συμμετέχουν στο τηλεοπτικό πακέτο της ΚΟΠ, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μειώσουμε τις απώλειες τους. Αυτά τα σωματεία, όπως και τα υπόλοιπα, έχασαν χορηγούς, διαφημίσεις και άλλες πηγές οικονομικής στήριξης.

Τα Σωματεία βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση και  καλούνται να προετοιμαστούν για ακόμη μια πιο δύσκολη χρονιά την οποία θα ξεκινήσουν με μειωμένα έσοδα, όπως για παράδειγμα τα έσοδα που θα είχαν το καλοκαίρι από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας».

Θεωρούμε ότι με τα όσα είπε ο “Βασιλιάς” επί του συγκεκριμένου ζητήματος, έκανε “κοφτή ντρίμπλα”.

Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι μερικές ομάδες (που είναι στην ΚΟΠ ΤV), δεν έχουν απλώς εισπράξει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν, αλλά έλαβαν κάποιο ποσό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Π.Χ. 

The post «ΚΟΦΤΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ» του «ΒΑΣΙΛΙΑ» για τα τηλεοπτικά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top