ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κοιτάζουν προς την ίδια μεριά για ενίσχυση ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, το… κάλεσμα για Κουλούρη, η κρούση για Γιαννούλη»

«Κοιτάζουν προς την ίδια μεριά για ενίσχυση ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, το… κάλεσμα για Κουλούρη, η κρούση για Γιαννούλη»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Καλός και άγιος ο Βαγιαννίδης. Μεγάλο το ταλέντο του, σημαντική και αναγνωρίσιμη η δυναμική του, κέρδος για τον σύλλογο να τον κρατήσει στις τάξεις του. Δεν είναι όμως ο νέος Καφού. Και σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται ως τέτοιος μισθολογικά προσπερνώντας άλλους και άλλους στην ομάδα έχοντας όλα κι όλα 88 λεπτά ως επαγγελματίας! Γιατί στο φινάλε ούτε ο ίδιος θα μπορεί να σταθεί στα – ξεχαρβαλωμένα αν γίνει το «έγκλημα» – αποδυτήρια. (SPORTIME)

* Μπορεί ο Καρέρα να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ομάδες που… ζαχαρώνουν τον Ιταλό τεχνικό και μπαίνουν στη διαδικασία να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Ο ίδιος πάντως δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στην Ένωση. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Όσο τα φώτα επικεντρώνονται στον Βαγιαννίδη, ο Γιόχανσον περιμένει να μιλήσει με τον Ρόκα. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να ανανεώσει είναι λίγες, αλλά ο Σουηδός δεν έχει διακόψει την επικοινωνία. Αντίθετα, είναι από τους πιο απρόβλεπτους παίκτες, αφού δεν αφήνει να διαρρέουν πολλά για την υπόθεσή του. (LIVE SPORT)

* Περίμενα μια εβδομάδα. Περίμενα δύο. Φτάνουμε στην τρίτη. Η Τσβάιτε Λίγκα ξεκίνησε με το καλό. Τα μαντάτα όπως από την αξιολόγηση στη Στουτγάρδη για το κατά πόσον θα κινηθούν οι Σουηβοί για εξτρέμ και αν μεταξύ αυτών θα ήταν και ο Χατζηγιοβάνης ακόμη τα περιμένω. Και ξέρετε, όπως τα παιδιά και εγώ. Μη μου τάξεις και δεν κάνεις. Γίνομαι κακός και γκρινιάρης… (SPORTIME)

* Τι θα γίνει τελικά με τον Αυλωνίτη; Η προοπτική του Άρεως έχει παγώσει από τη στιγμή που επιβλήθηκε το ban. Υπάρχει, βέβαια, η διαβεβαίωση του Καρυπίδη πως θα κάνει 15 μεταγραφές, αλλά μπορεί να περιμένει ο Τάσος μέχρι τότε; Η Στουρμ είναι δοκιμασμένη. Το Γκρατς έγινε συνήθεια! Οπότε η νοσταλγία για την πατρίδα μπορεί να πάρει παράταση για έναν χρόνο. Χρειάζεται θεαματική ανατροπή για να γίνει φέτος ο επαναπατρισμός. (SPORTDAY)

* Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, οι ενδείξεις κάνουν λόγο για παραμονή του και τη νέα χρονιά, ωστόσο το θέμα του Ένινγκ και το μέλλον του στον Άρη θα πρέπει να ξεκαθαρίσει από τον ίδιο τον Καρυπίδη. Κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. (ΜETROSPORT)

* Στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται στην απόφαση οι συζητήσεις για τις μειώσεις συμβολαίων των παικτών εξαιτίας του κορωνοϊού να γίνουν με τον καθένα ξεχωριστά και όχι οριζόντια με ένα συγκεκριμένο ποσοστό για όλους. Οι συζητήσεις δεν θα αφορούν μόνο τη σεζόν που τελειώνει, αλλά και την επόμενη. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

*Άγνοια δήλωσε ο Καρέρα για τον Τουρέ, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι προτάθηκε ο παίκτης της Γιουβέντους. Ο Ιντρίσα αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκεί η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκες, αν παραμείνει ο Σιμάνσκι. Διαθέτει ήδη τους Γαλανόπουλο, Σιμόες, Κρίστισιτς και Σαμπανάζοβιτς. Γιατί προτείνουν μέσο οι ατζέντηδες όταν πάνω – κάτω γνωρίζουν τις ανάγκες της ομάδας. Εύλογη η απορία! Μήπως δρομολογείται η φυγή κάποιου; (SPORTDAY)

* Δεν είμαι έτσι κι αλλιώς τέρας αντίληψης, αλλά επειδή και με όσα αντικρουόμενα διαβάζω, το ολίγον που διαθέτω, το χάνω, βοηθήστε με αν μπορείτε να ξεκαθαρίσουμε δύο πραγματάκια. Ο Κουλούρης τελικά δεν γυρίζει ποτέ στην Ελλάδα ή γυρίζει αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει στην Τουλούζ 3 εκατ. ευρώ; Και αλήθεια, αν ισχύει το τελευταίο, υπάρχει καμία; Γιατί μου φαίνεται σαν κάλεσμα όλο αυτό; (SPORTIME)

* Η κινητικότητα με το ενδιαφέρον συλλόγων για τον Γιαννούλη είναι μεγάλη και στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να δεχτούν κρούση κι από άλλη ομάδα πλην της Μονακό. Τα σχετικά μηνύματα έχουν φτάσει από ατζέντηδες που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

* Δεν ήταν από συναδελφική αβρότητα η δήλωση του Μαρτίνς στην Ιταλία για την καλή δουλειά που κάνει στην ΑΕΚ ο Καρέρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Ιταλός τεχνικός έχει αξιόλογο πλάνο και τρόπο εργασίας, ώστε να παρουσιάσει πιο ανταγωνιστική στη νέα σεζόν την ομάδα του. Και είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο Λιβάγια δήλωσε χαρούμενος στην ΑΕΚ σε δηλώσεις του στο “tuttomercatoweb” στην Ιταλία. Τώρα πώς θυμήθηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα να ψάξει να βρει τον Λιβάγια για δηλώσεις για το μέλλον του, μην το ψάχνετε και πολύ. Ο Κροάτης φορ θέλει να ανοίξει την κουβέντα για το νέο συμβόλαιό του και ο μάνατζέρ του την ξέρει τη δουλειά. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

* Υπάρχει βάση αλήθειας στα δημοσιεύματα περί Νάπολι και Γιαννούλη. Το όνομα του έχει προταθεί από συγκεκριμένους ατζέντηδες που θέλουν να προωθήσουν την πώληση του μπακ του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Ναπολιτάνοι δεν φαίνεται πως θα κάνουν κίνηση για δύο λόγους. Πρώτον ότι αφήνοντας και τον Τσιμίκα στην άκρη, έχουν αποφασίσει να ψαχτούν με παίκτη τη Γερμανία ή την Ισπανία κι ο δεύτερος έχει να κάνει με τα “θέλω” του Γκατούζο, που ψάχνεται για παίκτη με κυρίαρχα τα αμυντικά χαρακτηριστικά. (ΜETROSPORT)

*Διέψευσαν από την Κύπρο το ρεπορτάζ που αποκάλυπταν φλερτ της Ομόνοιας και του Ναμπί. Απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά όλων στη Λευκωσία διότι το παλικάρι έχει συμβόλαιο και συνεπώς δεν μπορεί να αποχωρήσει. Αλλά ξέρω ότι και ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια κοιτάζουν προς το Ηράκλειο. Για τον πρώτο μου λένε ότι η περίπτωση του Φερέιρα δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, αν ο παίκτης ήταν απολύτως υγιής. (SPORTDAY)

* Είναι αλήθεια πως ο φευγάτος από τον Αστέρα Τρίπολης, Μαρκ Φερνάντεθ, γνωρίζει ότι η ΑΕΚ ψάχνεται για την ενίσχυση στο αριστερό “φτερό” ενόψει της νέας σεζόν και προτάθηκε στην Ένωση; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Τις τελευταίες μέρες οριστικοποιήθηκε και κάτι ακόμα που αφορά στον Μίσιτς. Στο νέο τριετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ δεν θα μπει ρήτρα κι έτσι ο Δικέφαλος θα έχει το απόλυτο δικαίωμα να ορίσει την τιμή πώλησής του αν μελλοντικά έρθει κάποια πρόταση. (ΜETROSPORT)

The post «Κοιτάζουν προς την ίδια μεριά για ενίσχυση ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, το… κάλεσμα για Κουλούρη, η κρούση για Γιαννούλη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top