«Έκλεισε η μεταγραφή του Λαουτάρο»

«Έκλεισε η μεταγραφή του Λαουτάρο»

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στη Μπαρτσελόνα, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Αργεντινής, η Ίντερ είπε το πολυπόθητο «ναι» για την παραχώρηση του.

Όνειρο του Αργεντινού στράικερ είναι να αγωνιστεί στο «Καμπ Νόου» στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής, Ole, ο νεαρός επιθετικός των «νερατζούρι» θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης από την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας λόγο για παραχώρηση παικτών από τη Μπαρτσελόνα στην Ιντερ, χωρίς ωστόσο τα ονόματα να έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Πάντως οι Αρτούρο ΒιδάλΝέλσον Σεμέδο και Ιβαν Ράκιτιτς είναι οι επικρατέστεροι μέχρι στιγμής για να αγωνιστούν με τη φανέλα της Ιντερ τη νέα σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον 22χρονο, Λαουτάρο Μαρτίνες με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνάνε τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Έκλεισε η μεταγραφή του Λαουτάρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE