ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ψάχνουν για Μποτεάκ – Ζήτησαν… REPORT από πρώην παίκτη κυπριακών ομάδων

Το ψάχνουν για Μποτεάκ – Ζήτησαν… REPORT από πρώην παίκτη κυπριακών ομάδων

Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων βρίσκεται ο Γάλλος εξτρέμ της Ομόνοιας, Ερίκ Μποτεάκ με την Al Wasl να ρωτάει ακόμη και πρώην παίκτη κυπριακών ομάδων για πληροφορίες!

Δείτε επίσης: Περιζήτητος ο Μποτεάκ – Μετά την Λανς… νέος μνηστήρας!

Αρχικά εξέφρασε ενδιαφέρον η Λανς, όμως όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών, οι Γάλοοι περιμένουν τις εξελίξεις με την κρίση του κορωνοϊού και ποιο θα είναι το μπάτζετ τους την νέα χρονιά για να αποφασίσουν αν θα κάνουν πρόταση. Από την άλλη υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο για τον παίκτη από την Al Wasl.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την τελευταία εβδομάδα εξέφρασε ανεπίσημα το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και μάλιστα διαρρέουν προς τα έξω ότι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και την ρήτρα των 500 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Al Wasl ψάχνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον 32χρονο Γάλλο και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες ζήτησε από πρώην παίκτη κυπριακών ομάδων να της φτιάξει ένα report (αναφορά) για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του παίκτη. Η πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας αφού ο εν λόγω σύνδεσμος με την Κύπρο ρώτησε σε διάφορα ποδοσφαιρικά και μανατζερικά στέκια πληροφορίες για τον Μποτεάκ.

Από εκεί και πέρα όμως καμία επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει ενώ και ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε καταλαβαίνεται πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να του γίνει μια… τρελή πρόταση.

The post Το ψάχνουν για Μποτεάκ – Ζήτησαν… REPORT από πρώην παίκτη κυπριακών ομάδων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top