ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι να έχει άραγε στο μυαλό του ο «Πούρσα» για νέα ομάδα;

Τι να έχει άραγε στο μυαλό του ο «Πούρσα» για νέα ομάδα;

Ένα από τα θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας των τελευταίων 24ωρων είναι ότι δεν συνεχίζει στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Μάλιστα δε, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. «Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μία προσωπική απόφαση του κ. Πουρσαϊτίδη. Μίλησα το πρωί μαζί του και είναι μία απόφαση που πρέπει να τη σεβαστούμε, να την αποδεχθούμε και να δούμε κι εμείς ως Νέα Σαλαμίνα πως θα προχωρήσουμε. Μου είπε ότι έδωσε στη Νέα Σαλαμίνα ότι μπορούσε ή αν θέλετε ότι αυτή την στιγμή θα έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Σάββας δεν ήθελε να μπούμε σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο» η χαρακτηριστική δήλωση την Παρασκευή (22-05-2020) του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας.

Άραγε, θεώρησε ο «Πούρσα» ότι ο κύκλος του είχε κλείσει στην ομάδα της Αμμοχώστου και δεν είχε κάτι άλλο να δώσει εκεί;  Ή μήπως κάτι άλλο έχει στο μυαλό του, πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή για κάποια νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα;

Πάντως, το Κυπριακό ποδόσφαιρο το γνωρίζει… «απ’ έξω κι ανακατωτά»!  Ήρθε στην Κύπρο το 2002 για να αγωνιστεί στον Διγενή Μόρφου.  Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον Εθνικό Άχνας, ενώ το 2004 για μία τετραετία είχε σπουδαία παρουσία με τη φανέλα της Ανόρθωσης.  Η εκπληκτική παρουσία του συνεχίστηκε από το 2008 μέχρι το 2012 στον ΑΠΟΕΛ.

Ως προπονητής ο «Πούρσα» ανέλαβε την Αναγέννηση Δερύνειας το 2016, το 2017 πέρασε από τον πάγκο της Δόξας Κατωκοπιάς.  Το 2017 είχε πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της Νέας Σαλαμίνας, όπου ήταν στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου μέχρι χθες.

Πλέον, ο πολύπειρος και σπουδαίος κόουτς, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ξεκουράζεται και κοιτάζει το μέλλον και σε ποιον «ηλεκτρικό» πάγκο θα καθίσει. Θα είναι πάγκος από Κύπρο, ή από εξωτερικό; Ο χρόνος θα δείξει…

Σ.Ν.

The post Τι να έχει άραγε στο μυαλό του ο «Πούρσα» για νέα ομάδα; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top