ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Το καιρικό μενού της εβδομάδας

Τμήμα Μετεωρολογίας: Το καιρικό μενού της εβδομάδας

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 25/05, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά τοπικά σε ανατολικές περιοχές, ισχυροί, 5 µποφόρ. Το απόγευµα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το πρωί, στα ανατολικά, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 26/05, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη 27/05,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέµπτη 28/05, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, ενώ το βράδυ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, παραµένοντας λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top