ΚΥΠΡΟΣ: Ολονύχτιες αστυνομικές επιχειρήσεις - Κατακρατήθηκαν οχήματα, έγιναν έλεγχοι σε υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ: Ολονύχτιες αστυνομικές επιχειρήσεις - Κατακρατήθηκαν οχήματα, έγιναν έλεγχοι σε υποστατικά

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν την Δευτέρα (25/05) το βράδυ σε όλη την Κύπρο, οι οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, στην επαρχία Πάφου, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων, κατακρατήθηκαν 3 οχήματα και μια μοτοσικλέτα. Επίσης, παγκύπρια διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 270 οχήματα και 290 επιβαίνοντες, όπου προέκυψαν 373 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από αρτοποιεία, χρυσοχοεία, καταστήματα, κ.ά, ενώ ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη των διαρρήξεων και των κλοπών.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά για τη διαπίστωση παραβίασης των διαταγμάτων σε σχέση με τη διάδοση του κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας, τόσο για την πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, όσο και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE