Η CYPRUS PUBLIC TRANSPORT χορηγός της πτήσης επαναπατρισμού Κυπρίων από την Ισπανία

Η CYPRUS PUBLIC TRANSPORT χορηγός της πτήσης επαναπατρισμού Κυπρίων από την Ισπανία

Η Cyprus Public Transport – η νέα εταιρεία που θα αναλάβει τις Δημόσιες Συγκοινωνίες της Λευκωσίας και της Λάρνακας – χορήγησε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της μαζί με την Πρεσβεία της Κύπρου στη Μαδρίτη, πτήση επαναπατρισμού Κυπρίων πολιτών από την Ισπανία.

 

Η πτήση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Μαϊου στις 8:00 το πρωί. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, επαναπατρίστηκαν 18 Κύπριοι πολίτες και 15 άτομα από το προσωπικό της CPT. Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στην Κύπρο, για όλα τα άτομα ακολουθήθηκε η νενομισμένη διαδικασία βάσει του πρόσφατου διατάγματος σε σχέση με τον επαναπατρισμό πολιτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE