ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστική μαρτυρία: «Ο πατριός μου ασελγούσε πάνω μου από τα 4 μου»

Σοκαριστική μαρτυρία: «Ο πατριός μου ασελγούσε πάνω μου από τα 4 μου»

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας 31χρονης γυναίκας από το Σάφοκ της Βρετανίας, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κακοποιείτο σεξουαλικά από τον πατριό της, από τα τέσσερα της χρόνια.

Ο σύζυγός της ήταν αυτός που κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια το μυστικό που την βασάνιζε για χρόνια, αλλά και να κλείσει στην φυλακή, το τέρας που της έκανε κακό.

Η Κιμ Χιλ δεν είχε αποκαλύψει τα βασανιστήρια που είχε βιώσει από τον πατριό της, Ντέρεκ Όσμπορν, ο οποίος ασελγούσε πάνω της από όταν το κορίτσι ήταν τεσσέρων. Στην ηλικία των οκτώ την ανάγκαζε να φορά τα εσώρουχα της μητέρας της, ενώ την υποχρέωνε να βλέπουν μαζί ταινίες πορνό.

Ο 34χρονος Ρομπ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2013, είχε παρατηρήσει την φοβισμένη συμπεριφορά της και κάποια μέρα την ρώτησε αν είχε κακοποιηθεί ποτέ ως παιδί.

«Περίμενα σε όλη μου τη ζωή να ακούσω αυτή την ερώτηση. Ήμουν απελπισμένη. Ήθελα κάποιον να το φέρει στην επιφάνεια, έτσι μόνο θα μπορούσα να πω την αλήθεια» παραδέχεται η Κιμ.

Ο μπαμπάς της Κιμ πέθανε όταν η ίδια ήταν 3 ετών και η μαμά της σχεδόν ένα χρόνο μετά, έκανε σχέση με τον Ντέρεκ. Γενικά ήταν αποδεκτός από την οικογένεια και τα άλλα τρία αδέλφια της Κιμ, αλλά η ίδια ήταν η «αγαπημένη» του.

«Ερχόταν στο κρεβάτι μου όταν η μαμά έβλεπε τηλεόραση και με φιλούσε στα χείλη. Με φώναζε στο κρεβάτι του για μια αγκαλιά όπως μου έλεγε και με χάιδευε κάτω από τα σκεπάσματα. Ήμουν πολύ μικρή για να καταλάβω τι συμβαίνει. Νόμιζα ότι ο μπαμπάς μ' αγαπούσε και πως έτσι κάνουν οι μπαμπάδες που αγαπούν τα παιδιά τους» λέει η ίδια στην Daily Mail και προσθέτει:

«Στην ηλικία των επτά ετών, όταν κάναμε το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο, συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά που κάνει δεν ήταν νορμάλ. Στα 10 μου παρακολούθησα στην τηλεόραση μια εκπομπή για την σεξουαλική κακοποίηση. Τότε κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου ασελγούσε πάνω μου!»

Μετά από αυτό, η ίδια δεν του επέτρεψε να την ακουμπήσει ξανά και κάθε φορά που την πλησίαζε, τον έσπρωχνε. Το κορίτσι ήθελε να το πει στη μαμά της αλλά δεν ήθελε να την πληγώσει. Για καλή της τύχη, μερικές εβδομάδες μετά, η μητέρα της τής ανακοίνωσε ότι θα χώριζε με τον πατριό της.

Ωστόσο, επειδή η μαμά της Κιμ δεν ήθελε να μεγαλώνουν τα παιδιά της χωρίς την πατρική φιγούρα, του επέτρεπε να τα βλέπει. Έτσι στα 12α γενέθλια της Κιμ, τον άφησε να την πάει βόλτα και να δειπνήσουν οι δυό τους.

«Όταν με γύρισε στο σπίτι, μου επιτέθηκε. Τα πόδια μου τον κλωτσούσαν τόσο δυνατά που δεν τα ένιωθα, απλά δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να τον διώξω από πάνω μου. Ήταν τόσο θυμωμένος όταν προσπαθούσε να με κρατήσει ακίνητη. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που με κακοποίησε. Μετά βρήκε άλλη σύντροφο και μετακόμισε μακριά».

Η Κιμ έκανε μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν. Με τον άντρα της γνωρίστηκαν και μέσα σε 6 μήνες, της έκανε πρόταση γάμου. Αυτός, με την υποστήριξή του, την έκανε να μιλήσει και να καλέσει την αστυνομία. Η Κιμ ήταν το πρώτο θύμα του Ντέρεκ, αλλά μετά την ομολογία της μίλησαν και τα υπόλοιπα, δύο μαθήτριες και μία ακόμη γυναίκα.

Ο πατριός της Κιμ, όταν συνελήφθη, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Τον Μάιο του 2014, ενώπιον του δικαστηρίου του Σάφοκ, ο Ντέρεκ, σε ηλικία 72 ετών, ομολόγησε τις απάνθρωπες πράξεις του, τις οποίες έκανε επί 22 χρόνια. Κρίθηκε ένοχος για συνολικά οκτώ σεξουαλικές επιθέσεις και για επτά επιθέσεις ασέλγειας σε παιδιά και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια κάθειρξη.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top