Σίγουρα δεν ήταν για δική του χρήση η ποσότητα αυτή – Ολόκληρη αποθήκη ναρκωτικών ξήλωσε η Αστυνομία

Σίγουρα δεν ήταν για δική του χρήση η ποσότητα αυτή – Ολόκληρη αποθήκη ναρκωτικών ξήλωσε η Αστυνομία

Στη σύλληψη 32χρονου Ιρανού, μόνιμου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών στην οικία του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν κατά κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, έξι νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ρητίνη κάνναβης, συνολικού βάρους 878 γραμμαρίων περίπου και άλλες τρεις συσκευασίες, που περιείχαν μεταμφεταμίνη, συνολικού βάρους 387 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE