ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: 15χρονος πίσω από το τιμόνι- Αυτά που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο πρέπει να προβληματίσουν

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: 15χρονος πίσω από το τιμόνι- Αυτά που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο πρέπει να προβληματίσουν

Νεαρός ηλικίας 15 χρονών εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/6 από την Αστυνομία να οδηγεί αυτοκίνητο κοντά στην Ξυλοφάγου, μεταφέροντας αμπούλες και επιθετικά όργανα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ανέκοψαν το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο Ξυλοφάγου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 15χρονος. 
 
Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος και εντοπίστηκαν μια σιδερογροθιά, ένα μεταλλικό πτυσσόμενο ρόπαλο, τρεις αχρησιμοποίητες αμπούλες, επτά μπαλόνια και δύο κάνιστρα με χρησιμοποιημένες αμπούλες, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE