ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντίνου: «Έχουμε κολλήσει σε αυτούς τους παίκτες από τον Ιανουάριο…» – Τι είπε για Νσούε, Μπένσοπ, Σελίμοβιτς και προετοιμασία

Κωνσταντίνου: «Έχουμε κολλήσει σε αυτούς τους παίκτες από τον Ιανουάριο…» – Τι είπε για Νσούε, Μπένσοπ, Σελίμοβιτς και προετοιμασία

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (06-06-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον προγραμματισμό: «Υπήρχε μια στασιμότητα στον τομέα των ανακοινώσεων, όμως οι προεργασίες για το σχεδιασμό, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Για να προχωρήσουμε στην τελική διεκπεραίωση, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες με Νσούε και Μπένσοπ. Βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετά πρωταθλήματα και υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσει ποδοσφαιριστών που μας μας ενδιαφέρουν με τις ομάδες τους. Δεν ακούμε τη φημολογία. Εμείς ορίζουμε τα πραγματικά δεδομένα και τα κρατάμε εντός των τειχών».

Ενδεχόμενη μη συμφωνία στο νέο οικονομικό με ποδοσφαιριστές που είναι σε εκκρεμότητα, τους θέτει εκτός επιλογών;
 «Δεν έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ τις σκέψεις μας. Είναι θέμα συζητήσεων. Δεν υπάρχει σκέψη για διακοπή συμβολαίων. Από τη στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφοροποιήσει την οικονομική πτυχή των συμβολαίων τους, θα πρέπει να διατηρηθούν οι ισορροπίες εντός αποδυτηρίων».

Για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή:
 «Η διοίκηση έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια. Ο Απόλλωνας διαθέτει τους καλύτερους επιθετικούς όλα αυτά τα χρόνια. Θα έρθουν ακόμα 3-4 ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή. Θα δούμε και τη μεσαία γραμμή. Ο Απόλλωνας θα έχει ένα πληρέστατο ρόστερ και θα μπούμε δυναμικά στο πρωτάθλημα».

Έχετε ενδείξεις για το πότε θα αρχίσει η δράση στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων;
 «Η 17η Ιουνίου θα είναι πολύ σημαντική ημερομηνία για το ευρωπαϊκό καλεντάρι. Θέλουμε να κάνουμε προετοιμασία σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να είμαστε πιο σωστοί και τυχεροί σε σχέση με πέρσι».

Για το ότι εντοπίστηκαν στόχοι από τους προηγούμενους μήνες
: «Είναι αλήθεια ότι με 2-3 ποδοσφαιριστές, μιλάμε από τον Ιανουάριο. Έχουμε κολλήσει σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν τρομερή ποιότητα, εμπειρία, παραστάσεις και που θα μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Με μεθοδικότητα και υπομονή και λίγη τύχη θα αποσπάσουμε την υπογραφή τους».

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας:
 «Θα έχουμε μια σημαντική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αφού σε νεκρό χρόνο βοηθούν την ομάδα οικονομικά. Σε αυτό το κομμάτι επενδύουμε και στο θέμα με το νέο γήπεδο».

Για την προετοιμασία:
 «Στις 26 Ιουνίου θα αρχίσουν τα εργομετρικά. Θα ακολουθήσει το ταξίδι στις Πλάτρες. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάποια φιλικά στην Κύπρο τηλεοπτικά, είτε στο WEB TV».

Για τον Μπρούνο Βάλε που έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα:
 «Πέρασαν τα χρόνια Συνέβαλε στα μέγιστα στο να ορθώσει ανάστημα ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει αναγνώριση και σεβασμός και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξει».

Για τον Σελίμοβιτς:
«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, απλά κάποιες προσεγγίσεις. Θεωρούμε ότι θα έρθει πρόταση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Έκανε μαζί μας πολλά παιχνίδια και η αγωνιστική του αξία είναι πολύ μεγάλη. Είναι ένας υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Θα εκμεταλλευτεί η ομάδα ότι οικονομική προκύπτει από την αξία του ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε επίσης: 

Τι ΑΠΑΝΤΑ ο Παπουλής στα περί Ομόνοιας…

Ο «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ» Ενσούε ψάχνεται – Στον Απόλλωνα πως θα ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ

The post Κωνσταντίνου: «Έχουμε κολλήσει σε αυτούς τους παίκτες από τον Ιανουάριο…» – Τι είπε για Νσούε, Μπένσοπ, Σελίμοβιτς και προετοιμασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top