Τα πρατήρια Shell υποδέχονται και φέτος το καλοκαίρι και σας προσκαλούν να… σκοράρετε διπλά!

Τα πρατήρια Shell υποδέχονται και φέτος το καλοκαίρι  και σας προσκαλούν να… σκοράρετε διπλά!

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια αυθεντική μπάλα Ferrari, καθώς κι ένα βιταμινούχο νερό CoolVit.


Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel έχουν τη δυνατότητα να βγουν διπλά κερδισμένοι, κάνοντας δική τους µία αυθεντική µπάλα Ferrari, αλλά και το νέο, εμπλουτισμένο με βιταμίνες νερό CoolVit της επιλογής τους με επιπλέον χρέωση μόλις €9,90.

Οι αυθεντικές μπάλες Ferrari διατίθενται σε δύο χρώματα λευκό και μαύρο για να διαλέξετε αυτό της προτίμησής σας.
Τέλος, το Coolvit Vitamin Water είναι ένα premium ρόφημα νερού εμπλουτισμένο με βιταμίνες. Είναι διαθέσιμο σε τρεις γεύσεις (Active, Sport, Balance), η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων που καλύπτουν το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης. Τα κύρια πλεονεκτήματα του Coolvit είναι:
• Διαθέτει υπέροχη γεύση, που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο νερό.
• Ρόφημα χαμηλών θερμίδων, μόλις 70-80 θερμίδες ανά 500ml.
• Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, Χωρίς τεχνητά αρώματα, Χωρίς συντηρητικά, λόγω ασηπτικής εμφιάλωσης.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με τη χρήση της κάρτας allSmart και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Και μην ξεχνάτε, βγαίνουμε έξω αλλά παραμένουμε ασφαλείς.
Καλό Καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE