ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χόφενχαϊμ – Λειψία 0-2: «Καπαρώνει» Champions εισιτήριο με τον Όλμο

Χόφενχαϊμ – Λειψία 0-2: «Καπαρώνει» Champions εισιτήριο με τον Όλμο

Ο Ντάνι Όλμο έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την Λειψία και, με δύο γκολ, την οδήγησε σε νίκη που την φέρνει με το… ενάμισι πόδι (και) στο επόμενο Champions League.

Η επιστροφή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο γήπεδο όπου άρχισε να χτίζει την πολλά υποσχόμενη καριέρα του, αυτό της Χόφενχαϊμ, ήταν γλυκόπικρη. Γλυκιά γιατί συνοδεύτηκε με νίκη της Λειψίας (2-0), πικρή γιατί έγινε σε ένα άδειο γήπεδο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπό άλλες, φυσιολογικές συνθήκες, ο 32χρονος προπονητής θα γνώριζε την αποθέωση στο «PreZero Arena» και οι υπεύθυνοι της πρώην ομάδας του θα του είχαν ετοιμάσει μια υποδοχή αντάξια της προσφοράς του στην Χόφενχαϊμ.

Ακόμα και έτσι, πάντως, ο νεαρός τεχνικός έφυγε ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι εδραιώνουν και άλλο την Λειψία στην τρίτη θέση, προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την επόμενη περίοδο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, ένας ποδοσφαιριστής που τον Ιανουάριο στοίχισε 19 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί εντελώς στη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα (του).

Ο Ντάνι Όλμο, περί ου ο λόγος, «χτύπησε» δις μέσα σε δύο λεπτά (9′, 11′) με κοντινές προσπάθειες και έβαλε στέρεες βάσεις για το «διπλό» της ομάδας του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχασε μια απίστευτη ευκαιρία για να αυγατίσει και άλλο τα πολλά φετινά του γκολ.

Η Χόφενχαϊμ, με υπηρεσιακό προπονητή τον Μάρτσελ Ραπ μετά την απόλυση του Άλφρεντ Σρέντερ, ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, όπου μάλιστα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αν πριν από το «νταμπλ» του Όλμο, ο διαιτητής δεν έπαιρνε πίσω (μέσω VAR) ένα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο… αναιρέθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, επιδόθηκαν σε… ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας εντέλει με άνεση το τρίποντο, με την Χόφενχαϊμ να γνωρίζει την πρώτη της ήττα ύστερα από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς (δύο νίκες – δύο ισοπαλίες), ούσα πάντα έβδομη και στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Χόφενχαϊμ (Μάρτσελ Ραπ): Μπάουμαν – Πος, Γκρίλιτς, Μπίτσακτσιτς – Σαμασέκου (46′ Κράμαριτς), Καντέραμπεκ, Τσούμπερ (46′ Σκοβ), Ρούντι, Γκάιγκερ (81′ Ακπογκούμα) – Νταμπούρ (61′ Μπεμπού), Μπάουμγκαρτνερ (68′ Μπρούουν Λάρσεν).

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκούλασι – Μουκιέλε, Κλόστερμαν, Χάλστενμπεργκ, Ανχελίνιο – Λάιμερ (62′ Νκουνκού), Καμπλ (68′ Άνταμς), Σάμπιτσερ (78′ Κονατέ), Ντάνι Όλμο (78′ Χαϊντάρα), Σικ (68′ Λούκμαν), Βέρνερ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Χόφενχαϊμ – Λειψία 0-2: «Καπαρώνει» Champions εισιτήριο με τον Όλμο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top