ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τον γάμο στην Κύπρο την σκότωσε γιατί η σεξουαλική τους ζωή ήταν «δράμα»

Μετά τον γάμο στην Κύπρο την σκότωσε γιατί η σεξουαλική τους ζωή ήταν «δράμα»

Νόμιζαν ότι ο γάμος τους στην Κύπρο θα τους έφερνε γούρι και θα ζούσαν ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όμως ο 51χρονος που περιγράφεται ως σεξομανής κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του 2 χρόνια μετά το μυστήριο που έλαβε χώρα στο νησί μας.

Ένας ταμίας εκκλησίας στην Βρετανία κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, αφού όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ έριξε σκόπιμα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν  πάνω σε ένα δέντρο με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 140 χιλιόμετρα.

Ο Ian Walters κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, δύο χρόνια μετά που η σχέση τους είχε καταρρεύσει επειδή το θύμα δεν ήταν πλέον σε θέση να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του απαιτήσεις.

Η 48χρονη Tracy Walters από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της δυο μέρες αργότερα. Ο 51χρονος τραυματίστηκε επίσης και νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες πριν κατηγορηθεί από τους συγγενείς της συζύγου για την δολοφονία της.

The Mitsubishi L200 veered onto an embankment near junction 22 of the southbound carriageway in March last year. Pictured: Emergency services at the scene of the crash

Η κατηγορούσα αρχή υποστηρίζει ότι η διαμάχη για το σεξ ήταν ένας κύριος λόγος που ο γάμος του ζευγαριού που είχε γίνει στην Κύπρο το Καλοκαίρι του 2012 είχε καταρρεύσει.  «Ένα από τα κύρια θέματα ήταν το σεξ. Φάνηκε να το θέλει όλη την ώρα και η Tracy δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει με τις απαιτήσεις του » αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Ο Walters στην κατάθεση του είπε ότι «σεξουαλική ορμή του ήταν υψηλότερη από ότι της 48χρονης Tracy, αλλά δεν παραδέχτηκε ότι η σχέση τους είχε διαλυθεί λόγω της σεξουαλικής τους ζωής που είχε εξασθενίσει.

Giving evidence in his own defence during the fourth week of his trial yesterday, Walters, from Swindon, Wiltshire, described Mrs Walters as his 'world'

Συγγενείς της νεκρής συντρόφου του ανέφεραν στο δικαστήριο ότι ο 51χρονος τη θεωρούσε αντικείμενο του σεξ ενώ αν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές του ορέξεις, ασκούσε βία σε βάρος της.

Tracy Walters, 48, (right) died after her husband Ian's (left) car veered off the M1 motorway last year

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top