ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΝΤΡΑ κουμπάρων παικτών με παρουσία Themasports – Τι έγινε στη μάχη με παλαίμαχους και νυν παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΟΝΤΡΑ κουμπάρων παικτών με παρουσία Themasports – Τι έγινε στη μάχη με παλαίμαχους και νυν παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το βράδυ της Δευτέρας στα γήπεδα Mini football στα Πάνω Πολεμίδια υπήρξε ένας φιλικός αγώνας, με παρουσία του συντάκτη του Themasports.com , Σάββα Νεοκλέους.

Ο αγώνας αυτός έγινε μετά από πρωτοβουλία των κουμπάρων, Χαράλαμπου Καϊρίνου (νυν τερματοφύλακας Καρμιώτισσας), καθώς και του παλαίμαχου, Γιώργου Ιωάννου (υπήρξε ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες, όπως ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, Εθνικό Άχνας, ΘΟΙ, ΠΑΕΕΚ, Ακρίτα, ΑΕΖ).  Να σημειώσουμε ότι οι δύο είναι κουμπάροι, μιας και ο Ιωάννου έχει παντρέψει τον Καϊρίνο με τη διεθνή Κύπρια παίκτρια, Χριστιάνα Σολωμού.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στην ομάδα του Καϊρίνου, μεταξύ άλλων, ήταν και ο παλαίμαχος (Ακρίτα Χλώρακας) παίκτης, Παναγιώτης (Τότης) Σταυρινού (στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν πιο γνωστός στην ΑΕΛ), καθώς και άλλοι φίλοι του τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας.  Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Καϊρίνος δεν αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας.

Από την άλλη, στην ομάδα του Ιωάννου, ήταν ο Μάριος Λουκά (ΑΠΟΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Ερμής, ΑΕΚ Κουκλιών, Αγία Νάπα, Καρμιώτισσα), ο Μάριος Χριστοδούλου (ΑΕΛ, Ηρακλής και Άρης Θεσσαλονίκης, Ακράτητο, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Ερμή Αραδίππου, Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, ΑΕΖακακίου).  Σε αυτή την ομάδα ήταν και ο δικός μας, Σάββας Νεοκλέους, ο οποίος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ ήταν επίσης ο Γιώργος Ζαντής (φυσιοθεραπευτής ΑΕΛ), καθώς και φίλοι του Γιώργου Ιωάννου.

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι διάρκειας μίας ώρας, το οποίο σημαδεύτηκε από τον… τραυματισμό του συντάκτη του Themasports.com στο πρόσωπο, όπου λίγο μετά το μισό του αγώνα έγινε αλλαγή (εκείνη την ώρα η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου ήταν πίσω στο σκορ με 6-3).

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά με μία… διαφωνία μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων για το τελικό σκορ, καθώς χάθηκε το μέτρημα με τα γκολ που σημειώθηκαν στις δύο εστίες.  Βέβαια, στο τέλος κάπου υπήρξε μία… συμφωνία, πως το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου, ενώ έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους τις επόμενες βδομάδες.

Η όλη βραδιά έκλεισε εξαιρετικά σε ταβερνάκι στα Πολεμίδια, όπου το… τίμησε με την παρουσία του και ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά.  Υπήρχε εκεί μπόλικη κουβέντα από τους ποδοσφαιριστές, νυν και παλαίμαχους, για το τι βίωσαν και τι δεν ξεχνάνε στις ομάδες όπου αγωνίστηκαν.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι:

Διαβάστε επίσης την ίδια ώρα τον αγώνα τεχνικής ηγεσίας εναντίον παικτών του Άρη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κέρδισαν το προπονητικό τους τιμ σε αγώνα mini football! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

The post ΚΟΝΤΡΑ κουμπάρων παικτών με παρουσία Themasports – Τι έγινε στη μάχη με παλαίμαχους και νυν παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top