ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Lidl γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο με πριμ ύψους €200.000 και ακαδημαϊκές υποτροφίες έως 75% προς τους εργαζομένους της

Η Lidl γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο με πριμ ύψους €200.000 και ακαδημαϊκές υποτροφίες έως 75% προς τους εργαζομένους της

Η Lidl Κύπρου διανύοντας 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο κυπριακό λιανεμπόριο, επιβραβεύει τους ανθρώπους της με έκτακτο χρηματικό πριμ ύψους €200.000 και ακαδημαϊκές υποτροφίες σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η χορήγηση της έκτακτης παροχής αφορά περισσότερους από 600 εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το χρηματικό πριμ έρχεται σε συνέχεια της έκτακτης παροχής ύψους €200.000 που είχε δοθεί στους εργαζομένους της Lidl Κύπρου, ως επιβράβευση της αφοσίωσης τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Στη Lidl Κύπρου πιστεύουμε ότι η Ομάδα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας μας. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους ανθρώπους μας για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους», δήλωσε ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.

Υποτροφίες έως και 75% σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Παράλληλα, η Lidl θέτοντας τους εργαζομένους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσει ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας. Σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η εταιρία εξασφάλισε για τους εργαζόμενους αλλά και τα παιδιά τους υποτροφίες έως 75% σε επιλεγμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, φοιτώντας δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Με βασικές αρχές λειτουργίας τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη η Lidl στοχεύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στη χώρα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της ως Top Employer.

Μάθετε περισσότερα στο:
https://corporate.lidl.com.cy
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top