Επιμορφωτικά σεμινάρια για οδηγούς ταξί διοργανώνει το Υφυπουργείο Τουρισμού

Επιμορφωτικά σεμινάρια για οδηγούς ταξί  διοργανώνει το Υφυπουργείο Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει τον προγραμματισμό δύο επιμορφωτικών σεμιναρίων για οδηγούς ταξί, στις 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Capital Coast Resort στην Πάφο και στις 30 Ιουνίου στο Μουσείο Θάλασσα στην Αγία Νάπα.

Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα της διεξαγωγής των σεμιναρίων θα καλυφθούν αποκλειστικά από το Υφυπουργείο, η συμμετοχή σε αυτά είναι καθαρά εθελοντική και δεν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση τους με την επαγγελματική άδεια των οδηγών.

Προτρέπονται οι οδηγοί ταξί όπως εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή και δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE