ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επανέγκριση Άδειας Λειτουργίας της Green Dot Cyprus Public Co Ltd

Επανέγκριση Άδειας Λειτουργίας  της Green Dot Cyprus Public Co Ltd

Σε μία λιτή τελετή, υπογράφηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 η τρίτη επανέγκριση της Άδειας Λειτουργίας της Green Dot Cyprus Public Co Ltd από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή, η οποία ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Υπουργός κ. Κώστας Καδής, ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της Green Dot, κ. Μιχάλης Σπανός και κ. Μάριος Βραχίμης, και ο Πρόεδρος της WEEE Κύπρου κ. Στέλιος Αθανασίου.

Η επανέγκριση της Άδειας της Green Dot Cyprus ανανεώνει την εμπιστοσύνη του Κράτους προς την Green Dot Cyprus και τη δέσμευση της Εταιρείας να συνεχίσει να εργάζεται ευσυνείδητα για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, για το καλό όνομα της χώρας.

Η Green Dot Κύπρου ήταν το πρώτο Συλλογικό Σύστημα Ανακύκλωσης, το οποίο εγκρίθηκε στην Κύπρο. Αδειοδοτήθηκε την 1η Αυγούστου 2006 ως Σύστημα Διαχείρισης Συσκευασιών και ανέλαβε συλλογικά την ευθύνη εκ μέρους των μελών του.

Το Σεπτέμβριο του 2007 ανέλαβε τη διαχείριση της WEEE Κύπρου (ηλεκτροκύκλωση) και το Νοέμβριο του 2007 ανέλαβε τη διαχείριση της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου (οικιακές μπαταρίες). Απαριθμεί 1222 ενεργά μέλη, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος του κυπριακού επιχειρείν. Συνεργάζεται στενά με το Τμήμα Περιβάλλοντος, τις τοπικές Αρχές και όλους τους μεγάλους ανακυκλωτές της χώρας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top