ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην κορυφή η Ρεάλ και φαβορί για τον τίτλο!

Στην κορυφή η Ρεάλ και φαβορί για τον τίτλο!

 

Στην Μαδρίτη κανείς δεν είχε ξεχάσει ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν η ομάδα που την απέκλεισε φέτος στο κύπελλο και μάλιστα με τεσσάρα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στην Σεβίλλη ήταν η ευκαιρία που έψαχνε η Ρεάλ Μαδρίτης για να ανέβει ξανά στην κορυφή και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος στο Σαν Σεμπαστιάν, ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Μαδριλένων (Ροντρίγκο) κέρδισε ένα αρκετά αμφισβητούμενο πέναλτι στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’).

Ο Σέρχιο Ράμος δεν συγχώρεσε, έκανε το 0-1 (50’) και συνάμα έφτασε σε ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού έφτασε τα 68 γκολ και ξεπέρασε τον Ρόναλντ Κούμαν, ως ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα στην Primera Division.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μαζεύτηκε στο γήπεδο, ωστόσο έχασε τον αρχηγό της, αφού ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε στο 60ό λεπτό με πρόβλημα στο γόνατο. Παρόλα αυτά απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι έχει πολλές λύσεις, με το VAR να την βοηθάει να καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο Γιανουζάι με μακρινό σουτ πίστεψε ότι έκανε το 1-1 (68’), όμως ο VAR έδειξε ότι ο Μίκελ Μερίνο που ήταν εκτεθειμένος επηρέαζε την φάση. Το γκολ ακυρώθηκε και στην επόμενη φάση ο Μπενζεμά με όμορφη ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2 (70’) σε μία φάση που πάλι χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να διαπιστωθεί αν ο Γάλλος επιθετικός έκανε κοντρόλ με το χέρι.

Μία φάση άκρως αμφισβητούμενη στην οποία φαίνεται πάντως ότι ο Μπενζεμά χρησιμοποιεί το χέρι του για να κατεβάσει την μπάλα.

Ο Μίκελ Μερίνο έδωσε ξανά ελπίδες στους Βάσκους «εκτελώντας» με το αριστερό τον Κουρτουά (83’, 1-2), όμως η Ρεάλ Μαδρίτης απορρόφησε υποδειγματικά τους κραδασμούς και έφτασε σε μία τεράστια νίκη που την φέρνει στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα, με την βασίλισσα να υπερέχει στην ισοβαθμία.

Πηγή: Sdna.gr

The post Στην κορυφή η Ρεάλ και φαβορί για τον τίτλο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top