ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφωνία με Τόμας Παρτέι!

Συμφωνία με Τόμας Παρτέι!

 

Το συμβόλαιο του 27χρονου Γκανέζου μέσου με τους «ροχιμπλάνκος» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο περιλαμβάνει ρήτρα ύψους 50 εκατ. ευρώ, ποσό που συμφώνησε να καταβάλει η ομάδα του Λονδίνου.

Η Ατλέτικο πρότεινε επέκταση του συμβολαίου – με υψηλότερη ρήτρα – ωστόσο ο Παρτέι απάντησε αρνητικά. Όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, «AS», η Αρσεναλ έχει αποφασίσει να πληρώσει τη ρήτρα και τις επόμενες ημέρες ο Παρτέι θα ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» ο Μίκελ Αρτέτα θα πάρει έναν ακόμη παίκτη από το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έκανε πρόταση για τον Ενίς Μπάρντι από τη Λεβάντε. Ο 24χρονος διεθνής μέσος από τη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και η Άρσεναλ προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Πηγή: Sdna.gr

The post Συμφωνία με Τόμας Παρτέι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top