Αναφορά στη CTP και στις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου από διεθνή ιστοσελίδα οδικών μεταφορών

Αναφορά στη CTP και στις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου από διεθνή ιστοσελίδα οδικών μεταφορών

Η εταιρεία VDL Bus & Coach προμηθεύει με 65 μίνι λεωφορεία την CPT, που αποτελεί κοινοπραξία των Malta Lines και της Kapnos Airport Shuttle.

Όπως αναφέρει η διεθνής ιστοσελίδα automotiveworld.com που ασχολείται με ζητήματα οδικών μεταφορών, ότι η τελική παραγγελία αφορά 15 MidCitys λεωφορεία της VDL και 50 λεωφορεία MidEuros.

Τα πρώτα 4 λεωφορεία MidCitys από 65 συνολικά οχήματα έχουν ήδη παραδοθεί.

Η κοινοπραξία CTP, αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι η εταιρεία που βάσει σύμβασης θα εκτελεί τα δρομολόγια για τη Λευκωσία και την Λάρνακα. Το συμβόλαιο έχει ισχύ από τις 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει για 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE