Αναφορά στη CTP και στις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου από διεθνή ιστοσελίδα οδικών μεταφορών

Αναφορά στη CTP και στις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου από διεθνή ιστοσελίδα οδικών μεταφορών

Η εταιρεία VDL Bus & Coach προμηθεύει με 65 μίνι λεωφορεία την CPT, που αποτελεί κοινοπραξία των Malta Lines και της Kapnos Airport Shuttle.

Όπως αναφέρει η διεθνής ιστοσελίδα automotiveworld.com που ασχολείται με ζητήματα οδικών μεταφορών, ότι η τελική παραγγελία αφορά 15 MidCitys λεωφορεία της VDL και 50 λεωφορεία MidEuros.

Τα πρώτα 4 λεωφορεία MidCitys από 65 συνολικά οχήματα έχουν ήδη παραδοθεί.

Η κοινοπραξία CTP, αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι η εταιρεία που βάσει σύμβασης θα εκτελεί τα δρομολόγια για τη Λευκωσία και την Λάρνακα. Το συμβόλαιο έχει ισχύ από τις 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει για 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE