Αναφορά στη CTP και στις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου από διεθνή ιστοσελίδα οδικών μεταφορών

Αναφορά στη CTP και στις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου από διεθνή ιστοσελίδα οδικών μεταφορών

Η εταιρεία VDL Bus & Coach προμηθεύει με 65 μίνι λεωφορεία την CPT, που αποτελεί κοινοπραξία των Malta Lines και της Kapnos Airport Shuttle.

Όπως αναφέρει η διεθνής ιστοσελίδα automotiveworld.com που ασχολείται με ζητήματα οδικών μεταφορών, ότι η τελική παραγγελία αφορά 15 MidCitys λεωφορεία της VDL και 50 λεωφορεία MidEuros.

Τα πρώτα 4 λεωφορεία MidCitys από 65 συνολικά οχήματα έχουν ήδη παραδοθεί.

Η κοινοπραξία CTP, αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι η εταιρεία που βάσει σύμβασης θα εκτελεί τα δρομολόγια για τη Λευκωσία και την Λάρνακα. Το συμβόλαιο έχει ισχύ από τις 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει για 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE