Το Calvin Klein Jeans κατάστημα στο Nicosia Mall επαναλειτουργεί από την SARKK

Το Calvin Klein Jeans κατάστημα στο Nicosia Mall επαναλειτουργεί από την SARKK

To CALVIN KLEIN JEANS κατάστημα στο Nicosia Mall στην Λευκωσία ανοίγει ξανά τις πόρτες του υπό την ιδιοκτησία της SARKK.

Η εταιρία που είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία, προσθέτει άλλο ένα κατάστημα και brand στον ενεργητικό της. Οι λάτρεις της μόδας καθώς και του CALVIN KLEIN, θα μπορούν τώρα να ανακαλύψουν όλες τις στιλάτες και αυθεντικές συλλογές για το Καλοκαίρι 2020.

Η νέα συλλογή, η οποία είναι διαθέσιμη στο ανανεωμένο κατάστημα CALVIN KLEIN JEANS, προσφέρει στους fan του brand αμέτρητες επιλογές τόσο σε ανδρικά και γυναικεία κομμάτια όσο και σε αξεσουάρ, αποδεικνύοντας πως αυτό το καλοκαίρι κυριαρχεί η απλότητα με στοιχεία γοητείας και κομψότητας. Η συλλογή Καλοκαίρι 2020 χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές, μονόχρωμες αποχρώσεις με κύριο στοιχείο το διαχρονικό λογότυπο της μάρκας.

To κατάστημα εκτείνεται σε 240 τ.μ. και έχει το αρχιτεκτονικό design των καταστημάτων CALVIN KLEIN JEANS, που αντανακλά το μινιμαλιστικό και μοντέρνο χαρακτήρα του brand μέσω μιας απλής αλλά συνάμα κομψής διακόσμησης. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί, πως εντός του καταστήματος τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού.

Επισκεφθείτε το κατάστημα CALVIN KLEIN JEANS στο ισόγειο του Nicosia Mall και αναδείξτε τον πιο τολμηρό και μοναδικό εαυτό σας με τα πιο cult κομμάτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στόχοι του Ιράν οι ευρωπαϊκές χώρες αν συμμαχήσουν με ΗΠΑ και Ισραήλ, λέει η Τεχεράνη – Έφθασαν στην Κύπρο τα ελικόπτερα Wildcats

LIVE: Στόχοι του Ιράν οι ευρωπαϊκές χώρες αν συμμαχήσουν με ΗΠΑ και Ισραήλ, λέει η Τεχεράνη – Έφθασαν στην Κύπρο τα ελικόπτερα Wildcats

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE