O νικητής του “Αδύναμου Κρίκου” Φεύγει με ένα Mitsubishi Asx

O νικητής του “Αδύναμου Κρίκου” Φεύγει με ένα Mitsubishi Asx

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των μεγάλων δώρων του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων "Ο πιο αδύναμος κρίκος" στο πλαίσιο της εκπομπής “Όμορφη Μέρα- Κάθε Μέρα”.

Το μεγάλο έπαθλο ήταν ένα MITSUBISHI ASX, αξίας €17,900 , προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Στην κλήρωση συμμετείχαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι του τηλεπαιχνιδιού, με τον Κυριάκο Κυριακίδη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου, ο Κυριάκος Κυριακίδης παρέλαβε το νέο του MITSUBISHI ASX από την κ. Στάλω Πηλακούτα, εκ μέρους του ομίλου Πηλακούτα.

Ο μεγάλος τυχερός κυκλοφορεί πλέον με ένα MITSUBISHI ASX, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου του αυτοκινήτου όπως:

• Οθόνη αφής 7”
• Αυτόματος πιλότος οδήγησης
• Ζάντες αλουμινίου 18”
• Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα
• Αυτόματο σύστημα κλιματισμού
• Αερόσακοι 9 σημείων

Για περισσότερες πληροφορίες για το Mitsubishi ASX αλλά και για όλα τα μοντέλα MITSUBISHI MOTORS, επισκεφθείτε το https://mitsubishi-motors.com.cy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE