ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Yποβίβασε τη «μισητή» αντίπαλο και ελπίζει για τον τίτλο η Μπάρτσα (BINTEO)

Yποβίβασε τη «μισητή» αντίπαλο και ελπίζει για τον τίτλο η Μπάρτσα (BINTEO)

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε έστω και δύσκολα την Εσπανιόλ με 1-0, την υποβίβασε και μαθηματικά και πλησίασε στον πόντο τη Ρεάλ (ένα ματς λιγότερο).

LA LIGA-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-0

Γήπεδο: Καπ Νόου

Δια πυρός και σιδήρου πήρε το Καταλανικό ντέρμπι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 1-0 την Εσπανιόλ, την υποβίβασαν μετά από 26 ολόκληρα χρόνια και πλησίασαν τη Ρεάλ στον πόντο αλλά με ματς παραπάνω.

Στο 10ο λεπτό ο Ρόκα έβγαλε μαγική μπαλιά στον Εμπαρμπά, που σούταρε από δεξιά και είδε τον Τερ Στέγκεν να σώζει με τα πόδια, ενώ στο 16’ ο Ντίντακ έκανε το γύρισμα από αριστερά για τον ρόκα, που πλάσαρε από το πέναλτι και ο Πικέ έσωσε με προβολή.

Στο 14ο λεπτό ο Λόπεθ έσωσε μετά από σουτ του Μέσι και στο 25’ ο Σουάρες βγήκε μόνος με τον Λόπεθ, άργησε να πλασάρει και ο Καλέρο τον έκοψε σωτήρια.

Στο 43ο λεπτό ο Ντίντακ έφυγε μόνος από αριστερά κι έκανε το γύρισμα, η Λενγκλέ βρήκε την μπάλα και ο Τερ Στέγκεν έσωσε δύσκολα ενώ στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Νταβίντ Λόπεθ, που έστρωσε ξανά στον Ντίντακ ο οποίος από ιδανικό σημείο, έστειλες την μπάλα στο δοκάρι της Μπαρτσελόνα.

Στο 50ο λεπτό ο Φάτι αντίκρισε απ’ ευθείας κόκκινη για καρατιά στον Καλέρο αλλά στο 54’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, με την κόκκινη στον Λοσάνο για σκληρό μαρκάρισμα στον Πικέ.

Και στο 56ο λεπτό, οι Μέσι, Γκριεζμάν και Σουάρες συνδυάστηκαν και ο Ουρουγουανός από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 69ο λεπτό ο Σέρχι σήκωσε από δεξιά για τον Μέσι, που έπιασε απίθανο σουτ στην κίνηση από αριστερά αλλά ο Λόπεθ και το δοκάρι έσωσαν την Εσπανιόλ και στο 77’ η κεφαλιά του Ντε Τομάς έφυγε έξω.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Σεμέδο (46’ Φάτι), Μπούσκετς, Ράκιτιτς (90+1’ Αραούχο), Μέσι, Σουάρες (82’ Μπρέθγουεϊτ), Γκριεζμάν (71’ Βιδάλ).  

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Βίκτορ Γκόμεθ, Εσπινόσα, Ντιντάκ, Καμπρέρα, Καλέρο (66’ Νταρντέρ), Ρόκα (85’ Γου Λέι)), Νταβίντ Λόπεθ, Λοσάνο, Ντε Τομάς, Εμπαρμπά (75’ Καμπουθάνο)

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: aek365.org

The post Yποβίβασε τη «μισητή» αντίπαλο και ελπίζει για τον τίτλο η Μπάρτσα (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top