ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δε σταματά πουθενά το τρένο της Αταλάντα – Aνατροπή Ευρώπης για τη Ρόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε σταματά πουθενά το τρένο της Αταλάντα – Aνατροπή Ευρώπης για τη Ρόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αταλάντα κέρδισε με 2-0 τη Σαμπντόρια και μετρά 9 σερί νίκες

SERIE A’-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-0

Γήπεδο: Gewiss Stadium

Η Σαμπντόρια είχε κρατήσει στο 0-0 την Αταλάντα στον πρώτο γύρο και τη δυσκόλεψε κι απόψε αλλά η ομάδα του Γκαζπερίνι επικράτησε με 2-0 και κουνά σεντόνι.

Στο ημίωρο του αγώνα η πρώτη φάση, με τον Γκαμπιαντίνι να πιάνει φοβερό σουτ από 25 μέτρα και τον Γκολίνι να σώζει ενώ στο 38’ ο Πάσαλιτς έβγαλε κάθετα στον Σαπάτα που νικήθηκε όμως από τον Οντέρο.

Στο 40’ ο Καλντάρα έκανε λάθος και ο Ντεπάολι αστόχησε από πλάγια θέση ενώ στο 42’ ο Οντέρο είπε όχι σε σουτ του Χάτεμπουρ.

Η Αταλάντα πίεσε στην επανάληψη και στο 75’ μετά από κόρνερ του Μαλινόβσκι ο Τολόι με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ στο 85’ ο Μουριέλ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο 90+5′ η κεφαλιά του Θόρσμπι έξυσε το δοκάρι της Αταλάντα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Γκόζενς (86’ Καστάιν), Τολόι, Καλντάρα, Ντζιμσίτι (52’ Ντε Ρόουν), Πάσαλιτς (69’ Μουριέλ), Χάτεμπουρ, Φρόιλερ, Γκόμες, Σαπάτα (86’ Σούταλο), Ίλισιτς (69’ Μαλινόβσκι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Γιοσίντα, Κόλεϊ, Μούρου, Μπερεζίνσκι, Θόρσμπι, Έκνταλ (83’ Λα Γκουμίνα), Ντεπάολι (90+1’ Ντ’Αμικό), Λινέτι, Γιάνκτο (82’ Οτζέλο), Γκαμπιαντίνι (82’ Ραμίρες)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

Ανατροπή Ευρώπης για τη Ρόμα 

Η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Πάρμα κι έμεινε ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης

SERIE A’-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ: 2-1

Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Ρόμα βρέθηκε από νωρίς να χάνει από την Πάρμα, γύρισε το ματς, κέρδισε με 2-1 κι έμεινε ολοζώντανη στη μάχη της Ευρώπης.

Στο 9ο μόλις λεπτό η Πάρμα κέρδισε πέναλτι και ο Κούτσκα άνοιξε το σκορ από τα 11 μέτρα ενώ στο 16’ ο Ζέπε έσωσε μετά από σουτ του Πέρες και στο 18’ το σουτ του Πελεγκρίνι, τράνταξε το δοκάρι της Πάρμα. Στο 26’ ο Πέρες έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπινάτσολα και στο 26’ και πάλι ο Πέρες σέντραρε από δεξιά και ο Μχιταριάν με πλασέ από το πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα στο 45+1’ η Ρόμα άγγιξε την ανατροπή αλλά η κεφαλιά του Ιμπάνιεθ έξυσε το δοκάρι του Ζέπε.

Στο 51ο λεπτό ο Ζέπε μπλόκαρε μετά από σουτ του Μχιταριάν αλλά στο 57’ ο Βερετού με απίθανο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1. Στο 76ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ζερβίνιο για οφσάιντ, ενώ στο 85’ ο Ζέπε πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Βιγιάρ που έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 90+5’.

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Πέρες (67’ Κολάροβ), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Μαντσίνι, Σπινάτσολα, Βερετού, Μχιταριάν, Πελεγκρίνι (83’ Πέρεθ), Ντιαβαρά (83’ Βιγιάρ), Ντζέκο

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Άλβες, Μπαρίλα (63’ Καραμό), Πετσέλα, Νταρμιάν, Ιακοπίνι, Κούτσκα, Κουλουσέβσκι (81’ Καπράρι), Ερνάνι (87’ Σκοτσαρέλα), Ζερβίνιο (88’ Σπροκάτι), Κορνέλιους (46’ Κούρτιτς)

Ξέμπλεξε η Τορίνο, ταφόπλακα για Μπρέσια

Η Τορίνο κέρδισε με 3-1 την Μπρέσια, τη βύθισε κι άλλο και κλειδώνει την παραμονή της

 

 

 

 

 

 

 

Άλωσε το «Νταλ’ Άρα» η Σασουόλο

Η Σασουόλο πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπολόνια και βλέπει Ευρώπη

SERIE A’-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 1-2

Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Σπουδαίο διπλό με 2-1 πήρε η Σασουόλο στην έδρα της Μπολόνια και σκαρφάλωσε στη 8η θέση.

Στο 2ο μόλις λεπτό, το σουτ του Παλάσιο έξυσε τα δοκάρια του Κονσίλι, ενώ στο 9’ ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Ροζέριο και στην επαναφορά ο Μπεράρντι έχασε το άχαστο, Στο 11’ ο Ντεφρέλ αστόχησε για λίγο και στο 16’ ο Κίρικετς έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Ορζολίνι.

Στο 24ο λεπτό το σουτ του Εράσλιν πέρασε λίγο έξω και στο 30’ ο Σκορούπσκι σταμάτησε τον Μπεράρντι ενώ στο 41’ ο Μπεράρντι κατέβασε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής, άδειασε έναν αντίπαλο και με δεξί σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 44ο λεπτό ο Καπούτο σούταρε κάτω από τα πόδια του Μπάνι αλλά και πάλι ο Σκορούπσκι έσωσε.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Μπάροου κόντραρε και πέρασε κόρνερ, αλλά στο 56’ ο Ντεφρέλ έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ, ο Σκορούπσκι απέκρουσε ασταθώς και ο Aράσλιν με νέο σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-2.

Στο 78ο λεπτό η κεφαλιά του Ντένσβιλ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 90+1’ ο Μούσα Μπάροου μείωσε σερ 1-2 με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μεδέλ (61’ Ντομίνγκες), Ντένσβιλ, Ντάικς, Μπάνι, Τομιγιάσου, Σβάνμπεργκ, Σκούτεν (74’ Μπάλντουρσον), Μπάροου, Παλάσιο (83’ Καντζιάνο), Ορζολίνι (74’ Όλσεν)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κίρικετς, Ροζέριο, Πελούζο (73’ Φεράρι), Λοκατέλι (81’ Μανιάνι), Μανιανέλι, Μίλντιρ, Αράσλιν (65’ Μπογκά), Ντεφρέλ (72’ Τραορέ), Μπεράρντι (80’ Μπουραμπιά), Καπούτο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: aek365.org

The post Δε σταματά πουθενά το τρένο της Αταλάντα – Aνατροπή Ευρώπης για τη Ρόμα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top