ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια: O προπονητής που εφάρμοσε το επιθετικό ποδόσφαιρο

Ομόνοια: O προπονητής που εφάρμοσε το επιθετικό ποδόσφαιρο

H Ομόνοια στην ενότητα «προπονητές» πρόσθεσε τον Ιάνκο Ντίνκοφ, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας τη χρονιά 1985-86 και εφάρμοσε ένα επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Ο Ιάνκο Ντίνκοφ γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1937 στην Ντούπνιτσα της Βουλγαρίας και διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 1985-1986. Αφού πρώτα προπόνησε την ομάδα της γενέτειρας του, Μάρεκ Ντούπνιτσα, αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας του, κατηφόρισε στο νησί μας για λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η σεζόν ξεκίνησε με δύο νίκες με το εμφαντικό 5-0 σε βάρος της Μαλτέζικης ομάδας, Ραμπάτ Άγιαξ και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ακολούθως το «τριφύλλι» αντιμετώπισε την Άντερλεχτ χάνοντας 1-3 στο κατάμεστο Μακάρειο και 1-0 στις Βρυξέλλες.

Οι «πράσινοι» απώλεσαν το Σούπερ Καπ με 1-0 από την ΑΕΛ, ενώ στο κύπελλο η πορεία τους σταμάτησε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα η ομάδα μας αν και πραγματοποίησε μόλις δύο ήττες τερμάτισε στην 2η θέση με 40 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 62 γκολ.

Ο Ντίνκοφ εφάρμοσε ένα επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τίτλο».

The post Ομόνοια: O προπονητής που εφάρμοσε το επιθετικό ποδόσφαιρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top