ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρίστου: «Θετική κατάληξη, θα βλέπουν τις διοργανώσεις με μια και μόνο συνδρομή»

Χρίστου: «Θετική κατάληξη, θα βλέπουν τις διοργανώσεις με μια και μόνο συνδρομή»

O Λευτέρης Χρίστου, υπεύθυνος επικοινωνίας της Cytavision μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για την επισημοποίηση της δημιουργίας μιας κοινής τηλεοπτικής πλατφόρμας. 

Αναλυτικά:

Για την συμφωνία των τριών πλατφορμών: «Είχαν γίνει και στο παρελθόν προσπάθειες αλλά δεν είχαν καρποφορήσει. Φέτος έχουμε αυτή την θετική κατάληξη. Πλέον θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι την δυνατότητα να δουν όλες τις διοργανώσεις με μια και μόνο συνδρομή»

Για το τι σημαίνει αυτή η συμφωνία: «Η Cyta μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση των δικών της πακέτων για να μπορούν οι συνδρομητές να παρακολουθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Η κάθε πλατφόρμα θα ανακοινώσει τα δικά της πακέτα».

Αν ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα: «Ναι έχουν ξεπεραστεί όλες οι λεπτομέρειες και οι νομικές και οποιεσδήποτε άλλες».

Θεωρείται ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη διείσδυση της Cytavision στο φίλαθλο κοινό; «Πιστεύω πως ναι. Πιστεύω ότι ο κόσμος που θα επιλέξει πακέτο θα αυξηθεί. Η πίτα θα μεγαλώσει και η δική μας διείσδυση θα αυξηθεί».

Αν ένας από τους στόχους είναι η καταπολέμηση της πειρατείας: «Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει και σε αυτή την κατεύθυνση η συμφωνία που έχει προκύψει».

Για την τιμή των πακέτων: «Δεν θα ήθελα να του δώσω χαρακτηρισμό, να το συζητήσουμε όταν βγουν τα πακέτα, λίγη ακόμα υπομονή».

Τι σημαίνει για τις Κυπριακές ομάδες αυτή η συμφωνία: «Οι ομάδες έχουν η κάθε μία το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό».

The post Χρίστου: «Θετική κατάληξη, θα βλέπουν τις διοργανώσεις με μια και μόνο συνδρομή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top