ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Από φέτος όλο το ποδόσφαιρο θα παίζει παντού!

Από φέτος όλο το ποδόσφαιρο θα παίζει παντού!

Cyta, Cablenet και PrimeTel θα προβάλλουν όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι Cyta, Cablenet και PrimeTel, ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού, να απολαμβάνει το σύνολο του Κυπριακού ποδοσφαίρου από μία πλατφόρμα, ανακοινώνουν ότι, από φέτος, όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca Cola θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.


Το ίδιο θα ισχύει και για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα.


Το όφελος για το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου θα είναι μεγάλο, αφού ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει το πακέτο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που επιθυμεί, από την τηλεοπτική πλατφόρμα της επιλογής του.


Οι τρεις πάροχοι ενημερώνουν ότι, τα συνδρομητικά πακέτα της κάθε πλατφόρμας, θα ανακοινωθούν ξεχωριστά, τις αμέσως επόμενες μέρες.

 


Κοινή ανακοίνωση Cyta, Cablenet, PrimeTel

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top