Συνδρομητές ΔΗΜΟΣΙΑΣ προβολής μόνο Cytavision!

Συνδρομητές ΔΗΜΟΣΙΑΣ προβολής μόνο Cytavision!

Μια σημαντική παράμετρος στη συμφωνία των συνδρομητικών καναλιών, για τη δημιουργία κοινής πλατφόρμας, είναι ότι στους χώρους δημόσιας προβολές (καφετέριες, εστιατόρια, μπούκκικα κι άλλα), θα «εγκαθίστανται» μόνο αποκωδικοποιητές της Cytavision.

Πληροφορίες της στήλης, αναφέρουν, ότι αποδέχθηκαν τον συγκεκριμένο, με το αζημίωτο, οι διευθύνσεις της Prime Tel και της Cablenet.

Τούτο σημαίνει ότι όσοι είναι ιδιοκτήτες ή διαχειριστές χώρων μαζικής προβολής των αθλητικών γεγονότων, θα πρέπει να απευθύνουν στη Cyta.

Π.Χ.

The post Συνδρομητές ΔΗΜΟΣΙΑΣ προβολής μόνο Cytavision! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE