Θερμοκοιτίδα Αγάπης

Θερμοκοιτίδα Αγάπης

Η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» ενισχύει την επιστημονική της Ομάδα, στηρίζοντας τις ανάγκες των πρόωρων νεογνών και των γονέων τους

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Κύπρου, «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», στο πλαίσιο της ιδιαίτερης φροντίδας και καλύτερης στήριξης της γονέων και των πρόωρων βρεφών ενισχύει την επιστημονική ομάδα, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και ενημέρωση, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεογνών (αλλά και των γονέων τους) στη διάρκεια της παραμονής τους στη Μονάδα.

Η ενίσχυση αυτή υλοποιείται με την ένταξη του κ. Γιάννη Λεμονή, Εργοθεραπευτή και της κ. Σκεύης Φιλίππου, Λογοπαθολόγου (ειδική στη σίτιση και κατάποση) στην επιστημονική ομάδα του συνδέσμου και η συνεισφορά τους αναμένεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά στο ευρύτερο έργο που επιτελείται στη μονάδα.

Η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» συνεχίζει ακατάπαυστα το ενεργό και δραστήριό της έργο με συντονισμένες δράσεις, διεκδικώντας βελτιώσεις και λύσεις στη νεογνική φροντίδα στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.